Özcan Deniz'den Yüz Yıllık Mucize için çalıntı iddiası

MAGAZİN 27.03.2023, 09:13 28.03.2023, 10:20
Özcan Deniz'den Yüz Yıllık Mucize için çalıntı iddiası

'Hem yer aldığı projeleri hem de özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen Özcan Deniz, bu defa çalıntı senaryo iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve 10 yıldır üzerinde çalıştığı senaryonun çalındığını iddia etti.

Kaleme aldığı senaryodan bazı replikler paylaştığı görülen Deniz'in paylaşımı ve replikler akla henüz yeni yayın hayatına başlayan Yüz Yıllık Mucize dizisini getirdi.

Ünlü isim Instagram hesabında 'Bin Yıllık Aşk' adlı senaryosundan bahsetti ve "10 yıldır üstünde çalıştığım bu epik aşk hikayemin ilk paylaşımını 2 sene evvel buradan yapmıştım. Ve hayata geçmesi için son adımlarımızı atıyorduk ki... Bir tv kanalında kırpılıp takla attırılmış halini izledik... Neyse hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu ve senaristin bahsettiği projenin benzer bir senaryoya sahip olan Yüz Yıllık Mucize dizisi olduğu konuşuldu. Henüz dizi ekibinden bir açıklama gelmezken, çalıntı senaryo iddialarına izleyiciler de yorumlarda bulundu. Sosyal medyada kimi takipçiler Özcan Deniz'i haklı bulurken kimi takipçi Yüz Yıllık Mucize'nin çalıntı olmadığını, benzer konuda pek çok dizi-film bulunduğu söyledi.

Yorumlar (0)