Özge Yağız: "Bahar, bir insanla gelebilir insana"

MAGAZİN 01.03.2022, 13:00 02.03.2022, 11:26
Özge Yağız: "Bahar, bir insanla gelebilir insana"

Baba dizisiyle ekranlara dönen Özge Yağız Habertürk'e konuştu. 

Dizinin dili, karakterleri ve özgünlüğünün kendisini çok etkilediğini söyleyen oyuncu "Haluk Bilginer ile baba-kız rolündesin. Böylesine usta bir sanatçıyla aynı projede yer almak sana neler hissettiriyor?" sorusuna "Bir hayaliniz gerçekleştiğinde başta rüya mı değil mi anlayamıyorsunuz. Çekimlere başladığımız günden beri hep yeni bir şey öğrenme isteğiyle sete koşuyorum, çok şanslıyız." yanıtını verdi. 

Kendi ailesinden bahseden Yağız "Birbirimize çok bağlı bir aileyiz; özellikle annem, ablam ve ben... Mutlu ve dolu dolu bir çocukluk geçirdim. Eğitime çok önem veren ama asla baskıcı olmayan bir ailede büyüdüm. Bir ablamın olması bana kendimi hep şanslı hissettirdi. Onun yaşadığı her şey benim daha yaşamadan tecrübeler edinmeme yardımcı oldu." ifadelerini kullandı. 

Aşkı "Bahar, bir insanla gelebilir insana." cümlesiyle tanımlayan oyuncu bir süredir birlikte olduğu Gökberk Demirci ile neler yaptığını ise "Rutinlerimizi. Çünkü yoğun çalışmak, rutin yaptığınız şeylerin aslında en değerlisi olduğu gerçeğini anlamanızı sağlıyor." sözleriyle anlattı. 

Yorumlar (0)