Özgü Kaya: "Kendime bebek gibi bakıyorum"

MAGAZİN 12.08.2023, 16:06 21.08.2023, 14:10
Özgü Kaya: "Kendime bebek gibi bakıyorum"

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, All dergisi için Kınalıada’da objektif karşısına geçti.

oyuncu, “30’lu yaşlardan sonra dönüm noktası yaşandığı söyleniyor. Birkaç sene sonra sen de böyle bir viraja gireceksin. Kendine yatırım yapıyor musun?” sorusuna cevap verdi.

Kaya; "Geleceği düşünmekten çok kendimi anın akışına bırakarak, tadını çıkararak yaşamaya çalışıyorum. Hayallerim ve hedeflerim var ama rakamlar ve planlar üzerine yaşantımı şekillendirmiyorum. Bedenime ve cildime değer veriyorum, kendime bebek gibi bakıyorum. Bunun dışında gelişmek istediğim alanlarda eğitimlerimi alıyorum. Yaşantımı, besin şeklimi organik hale dönüştürmeye çalışıyorum. Bana iyi gelmeyen ne varsa hayatımdan çıkararak büyük bir iyilik yapıyorum kendime. Bu da sağlığınızı etkileyen bir şey, tavsiye ederim. Siz 30 demişken; çocukluğumdan beri bir kadının en güzel göründüğü yaş olduğuna inanırım. Nedenini bilmiyorum. Bakalım 30’larımda nasıl bir Özgü olacağım. Rakamlarla ilgili inandığım şeyler pozitif yönde." dedi. 

Yorumlar (0)