Özkaplan filmin gelirini sokak hayvanlarına bağışladı

MAGAZİN 14.10.2021, 18:42 14.10.2021, 18:48
Özkaplan filmin gelirini sokak hayvanlarına bağışladı

Başarılı ve güzel oyuncu Özge Özkaplan, ilk sinema filmi Milyonda Bir’i geçtiğimiz akşam gerçekleşen galada tüm oyuncu arkadaşları ve film ekibi ile birlikte izledi. Milyonda Bir filminde Aslı isimli karakteri canlandıran Özge Özkaplan'ı gecede yalnız bırakmayan oyuncu dostları da vardı. 
Özge Özkaplan, geceye katılan basın mensuplarının  sorularını yanıtlarken heyecanlı ve enerji dolu halleri gözlerden kaçmadı. Geceye özel hazırlanan ve güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu: ''Çok heyecanlıyız. İlk film deneyiminin verdiği ayrı bir heyecan vardı. Beste ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var ve çok yakın arkadaşım olduğu için o beni rahatlattı, sağ olsun. Ekiple de kısa bir süre içerisinde kaynaştık'' sözleriyle ilk film heyecanını paylaştı. 
Filmden aldığı ücretin tamamını sokak hayvanlarına bağışlayarak birçok hayvanın bakımını üstlenen oyuncu, ayrıca hasta olan bir kediyi tedavi ederek sahiplendirdi.  Özge Özkaplan: ''Bu benim yaşam tarzım. Onları beslemeyi, onlarla ilgilenmeyi ve vakit geçirmeyi çok seviyorum. Hayvanları anlamak ve onlarla o sevgiyi paylaşmak çok değerli.'' sözleriyle hislerini dile getirdi.

Yorumlar (0)