Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım açıklaması: "O da işkolik"

MAGAZİN 21.09.2022, 08:54 22.09.2022, 09:29
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım açıklaması: "O da işkolik"

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'daki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, son dönemde Kaan Yıldırım'la aşk yaşamasıyla da gündeme gelmişti. Geçen gün yüzü olduğu bir markanın tanıtımına katılan Deniz; gazetecilerle bir araya gelerek hem ilişkisine, hem de kendisine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oyuncu "Ben çok yoğun çalışan biriyim. Bir oyuncu reklam ile bütünleştiğinde kesinlikle ruhuna ve tavrına uygun olması gerekiyor. En azından ben o kişiyim. Tam benlik bir marka, o yüzden birbirimize çok yakıştığımızı düşünüyorum. Bir reklam kampanyası ile anlaştığımda onu savunacaksam içinde oluyorum. Canı gönülden savunacağım marka ile bütünleştim."

İşkolik biri olduğunu, eğer çalışıp üretmezse kendisini iyi hissetmediğini anlatan ünlü oyuncu, ayrıca kariyerinde hep işiyle anıldığı için mutlu olduğunu söyleyerek, sözlerine; "İşiyle varmak olmak bir oyuncunun isteyebileceği en büyük şey olabilir. Bir de ben hep o niyetle çıkmıştım, işimle var olmak ve yaptığım işlerle anılmak üzerine. Asla güzellik ya da neyse o sıfatlar, onlarla anılmamak üzere. Şu an durduğum noktada sanırım oyunculuğum ve yaptığım işlerle anılıyorum, bundan da mutluyum. Biraz işkoliğim evet, tabii ki üst üste biraz fazla proje yaptım ama aslında çok fazla seçici davranıp bu işleri kabul ettim. Sanırım ben çalışarak motive olan biriyim. Bir hafta beni oturtsanız mutsuz olabilirim, üretip işe yarar hissetmem gerekiyor" şeklinde devam etti.

Oyuncu, iş temposunun yeni bir ilişkiye yelken açtığı meslektaşı Kaan Yıldırım'la görüşmelerine engel olmadığını da; "İkimiz de aynı işi yaptığımız için birbirimizin işine saygı duyuyoruz, onun da benim kadar işkolik olduğunu düşünüyorum. O yüzden hiç engel olmuyor, sıfır yani..." sözleriyle anlattı.

Yorumlar (0)