Pınar Deniz, Magnum Cannes partisinde!

MAGAZİN 17.05.2024, 07:42
Pınar Deniz, Magnum Cannes partisinde!

Magnum Chill ve Magnum Euphoria’nın kutlandığı partiye Magnum Türkiye onur konuğu olarak katılan Pınar Deniz, göz kamaştırdı.

Cannes La Croissette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşen partide, ünlü oyuncu tüm dünyadan özel konuklarla bir aradaydı.

Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen ve “Haz Peşindeysen” mottosuyla tüm dünyadan özel konukları ağırlayan etkinliğe, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak katılan Pınar Deniz, zarafeti ve stiliyle ilgi odağı oldu.

Partiye Troye Sivan, Iggy Pop ve Charli Xcx’in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

Pınar Deniz, etkinliğin gündüz akışında Magnum Chill’in görsel dünyasını yansıtan, Eda Güngör’ün Museum Of Fine Clothing imzalı kıyafetiyle katılırken, partide ise Magnum Euphoria’dan ilhamla Özgür Masur tarafından hazırlanan özel tasarım kıyafetle boy gösterdi.

Magnum’la birlikte Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın ev sahipliği yaptığı gecede davetliler, İngiliz müzik yapımcısı ve DJ Mura Masa'nın ritimleri eşliğinde gece boyunca dans ettiler. Partide, Troye Sivan’ın “Honey” parçasının, farklı modlara hitap eden özel remiks versiyonları canlı performansla ilk kez sunuldu. Honey parçasının Magnum Chill ve Magnum Euphoria’dan ilhamla hazırlanan özel remiksleri You Tube ve Spotify’dan dinlenebilir.

Yorumlar (0)