Pınar Deniz: "Yüzüm eskir diye bir korkum yok"

MAGAZİN 01.05.2023, 09:39 02.05.2023, 11:58
Pınar Deniz: "Yüzüm eskir diye bir korkum yok"

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, Hürriyet'e konuştu. 

"Sinema filmin, dizi ve reklam projelerin var. Yüzüm eskir korkusu yaşıyor musun?" sorusuna oyuncu "Bir seçim yaparken hangisi bana daha çok şey katar, farklı neler öğrenebilirim, beni ne kadar daha da ileri taşır, kariyerimi nasıl olumlu etkiler diye düşündüğüm için açıkçası yüzüm eskir diye bir korkum yok, her şey doğru zamanda olması gerektiği gibi oluyor." dedi.

“Neden bu kadar çok projede” diye eleştirenler hatırlatılınca ise yanıtı "Katılıyorum, her yerdeymişim gibi görünüyor bazen ama aslında tam da öyle değil. Bazı projelerin yayımlanmaları benden bağımsız olarak denk gelebiliyor. Parladığım bir dönemi çalışarak ve doğru adımlar atarak geçirmeyi tercih ediyorum. Belki de doğru projelerle buluşabildiğim için daha görünür oluyorum, bu da öyle bir algı oluşturuyor... Durup, içime sinen, yeni hikâyelerle buluşup yoluma devam etmek için bekleyeceğim zamanlar da olacak. Bu süre belki de uzun olur kim bilir, şu an için bunu söylemek çok zor." oldu. 

Yorumlar (0)