"Sağlam ve sessiz acı çekerim"

MAGAZİN 03.08.2020, 16:56 03.08.2020, 17:15
"Sağlam ve sessiz acı çekerim"

Kanal D’nin yeni yarışması ‘Uzak Ara Eğlence’de jüri üyesi olarak karşımıza çıkan Gülben Ergen Kelebek'ten Hakan Günce'yle konuştu. Ergen "26 yıllık sanat hayatınızda en zor olan neydi?" sorusuna, "Kendimi doğru ifade edebilmek, ismimin yanından diğerlerini elemek, seçilen değil seçen olmak, uzun süreli sessizlikler ve molalar verebilmek kolay olmadı. İsmimin yanına, altına, tepesine yerleştirilen olaylar ve kişiler hep zaman kaybı. Hep üretime köstek." şeklinde yanıt verdi.

40’lı yaşların hayatına billur gibi geldiğini ifade eden Gülben Ergen, "Lokum gibi bir hayatım var, mutluyum. Arkama değil önüme bakıyorum, hepinize de tavsiye ederim." dedi. 

”Kalbiniz ağrıyınca psikoloğa gidersiniz” demişsiniz. Sizin kalbiniz çok mu acıdı? Çok aşk acısı çektiniz mi? sorusuna ise ünlü sanatçı "Hem ne çekmek! Kendimi yaka yaka sağlam ve sessiz acı çekerim. Kameraların önünde ağlayıp dramalarca hüzne bulanmam. Ezberlenmiş bir gülümsemeyi de yerleştiriverip yüzüme, defansa geçiyorum sanırım." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)