Serenay Sarıkaya sahnede olmayı anlattı

MAGAZİN 24.03.2022, 12:35 25.03.2022, 15:05
Serenay Sarıkaya sahnede olmayı anlattı

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Spor şık tarzı ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya, "Neredeyse her gün karşılaşıyoruz, ne konuşacağız?" diyerek muhabirlere takıldı.

Sarıkaya, sözlerini "Çok şükür, her şey yolunda. Koşturuyorum, çalışıyorum" şeklinde sürdür. Alice Müzikali ile sahnelere dönen güzel oyuncu, "O kadar çok özlemişiz ki, varımızı yoğumuzu veriyoruz" şeklinde konuştu.

Sarıkaya, "Sahnede seyirciyle yüz yüze olmak sizi nasıl etkiliyor?" sorusuna "Tabii ki böylesi daha zor, TV'den filmden. O anda bire bir reaksiyonu almak seyirciden etkileyici, gaza getirici bir şey. Diziye göre daha farklı bir hissiyat. Başka bir disiplin istiyor..." yanıtını verdi.

Tatil planı olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, "Hiç belli değil daha. Bir şeyler olabilecek gibi ama hiç netleşen bir şey yok. "Tatil planları yapılmadı. Yeterince dinlendiğimi düşünüyorum, çalışabilirsem inşallah çalışacağım" dedi.

Sarıkaya, "Hayatını beyazperdede canlandırmak istediğiniz birisi oldu mu?" sorusunu, "Bilmem, hiç düşünmedim. Hayranlık duyduğum bir sürü insan var. 'Filmleri yapılsa oynamak isterim' derdim"

"Ama aklıma bir şey gelmedi şimdi. Bir şey söylerim, ertesi gün manşetlerde 'Hayatını oynamak istiyor' diye çıkar" şeklinde cevapladı.

Yorumlar (0)