Sıla ve Yalın’dan eğlenceli düello

MAGAZİN 02.01.2021, 12:54
Sıla ve Yalın’dan eğlenceli düello

Son dönemde sosyal medyada yaptıkları düetlerle adlarından söz ettiren Sıla ve Yalın, yılbaşı gecesi sürpriz bir online konser ile evlere konuk oldu. Pepsi’nin katkılarıyla 1 Ocak saat 00:30’da, Sıla ve Yalın’ın instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanan konseri aynı anda Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişi izledi.

Yılbaşı gecesi kamera karşısına geçen Sıla ve Yalın, birlikte imza attıkları ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ adlı düetlerini yeni yılın ilk günü hayranlarının beğenisine sundu.

Birbirlerinin en sevilen şarkılarını yılbaşı gecesi sevenleri için seslendiren Sıla ve Yalın herkesin yeni yılını kutlayarak “Bu gece düello yapalım dedik. Bu düelloyu da birbirimizin şarkılarıyla yapalım yani bu mücadeleyi birbirimizin şarkılarını söyleyerek yapalım dedik. İzleyiciler ile birlikte sıra dışı bir deneyim yaşadık. Binlerce müziksevere aynı anda ulaştık. Hep birlikte eğlendik ve moral bulduk. Kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Sıla, Yalın’la dostluklarının uzun yallara dayandığını söyledi: “Bizim Yalın ile dostluğumuz uzun yıllara dayanıyor, çok katmanlıdır bizim dostluğumuz. Yıllar sonra birlikte şarkı yazmaktan çok mutlu olduk. Bize yaradı size de yarasın”.

Yalın şöyle devam etti: “’Ver O Zaman Gömleklerimi’ şarkısını umarım bol bol dinlersiniz ve umarım açık yaralarınıza derman olur. 2021 sağlık, neşe, mutluluk, aşk, iyilik getirsin”.

Yorumlar (0)