Şimdiki Aklım Olsaydı ekibi bir arada

MAGAZİN 17.07.2020, 13:49 18.07.2020, 10:05
Şimdiki Aklım Olsaydı ekibi bir arada

Yönetmen koltuğuna Umut Aral ve Çağan Irmak'ın birlikte oturduğu, proje tasarımcılığını Ece Yörenç'in yaptığı dram türündeki Netflix'in Türk orijinal internet dizisi Şimdiki Aklım Olsaydı'nın, 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. 

Özge Özpirinçci, Burak Yumantürk ve Birkan Sokullu gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ekip yayın öncesinde büyük heyecan yaşıyor. Ünlü senarist Ece Yörenç’in evinde buluşan ünlü isimler bu buluşmayı Instagram hesabından paylaştılar. 

Ay Yapım imzalı dizide, genç bir kadın olan Reyhan, mutsuz bir evliliğe sahiptir. Sünnet olduğu zamanlardan beri tanıdığı kocası Nadir ile 10 yıldır evli olan Reyhan'ın bir de kaza sonucu ikiz çocuğu olur.

9 yaşında olan ikizlerinden, evliliğinden, yaşadığı hayattan artık iyice sıkılan Reyhan'ın hayatı beklenmedik bir anda bambaşka bir hal alır. Her şeyden iyice bunaldığı bir gece, yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşince Reyhan on yıl öncesine geri döner.

Şimdiki aklı ile kendisini Nadir'in evlilik teklifi ettiği anda bulan Reyhan'ın hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yorumlar (0)