Tolgahan Sayışman afet bölgesi için seferber oldu!

MAGAZİN 15.02.2023, 14:29 16.02.2023, 10:28
Tolgahan Sayışman afet bölgesi için seferber oldu!

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta aynı gün üst üste yaşanan iki büyük deprem felaketi ile sarsılan Türkiye’nin yaralarının sarılması için seferber olan isimlerden birisi de Tolgahan Sayışman oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, “Öncelikle çok özür dilerim; günlerdir uykusuzum o nedenle kafamdan geçenleri doğru cümleler halinde ifade etmekte güçlük çekiyorum” diyerek yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Depremzedelere ulaşmak için her türlü yardım ve destekte bulunma konusunda kararlılık sergileyen oyuncu, yardımda bulunanlara da teşekkür etti.

Instagram hesabından videoda yayınlayan Tolgahan Sayışman; “Mutluluğun Adresi derneğimizde gönüllü çalışanlarımız vasıtasıyla çok değerli iş insanlarımızın olağanüstü yardımlarını Afad ile koordineli hale getirerek bölgeye hizmet etmeye çalıştım. Allah Devletimizden razı olsun , Rabbim yardım gönderen herkesten razı olsun. Allah depremzedelerimizin, tüm kurtarma ekiplerimizin, polisimizin, askerimizin yardımcısı olsun. Birlikte çok güzeliz. Biz büyük bir milletiz.” dedi.

Bölgede çadır ile seyyar tuvaletlere çok ihtiyaç olduğunu anlatan oyuncu, ayrıca ısıtıcının da soğuk kış günlerinde en önemli malzemelerden birisi olduğunu söyledi. Nurdağı’nda dernek aracılığı ile 3 bin kişilik çadır kurduklarını ve konteyner evler de yapacaklarını anlatan oyuncu, yardım tırlarının da deprem bölgesine gitmeye devam ettiğinden bahsetti.

Yorumlar (0)