“Üç Kız Kardeş”in Serdar’ı Vural Şahanoğlu merak edilenleri anlattı

MAGAZİN 10.03.2023, 11:55 10.03.2023, 12:15
“Üç Kız Kardeş”in Serdar’ı Vural Şahanoğlu merak edilenleri anlattı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Üç Kız Kardeş”in Serdar’ı Vural Şahanoğlu, kendisini oyunculuğa iten motivasyonlardan sporun hayatındaki yerine kadar, hakkında pek çok merak edileni MAG Mart sayısında anlattı.

“Galiba en çok, bir hikâyeye kapılma duygusu beni heyecanlandırıyor” açıklamasında bulunan Vural Şahanoğlu “Yani o hikâye içindeki karakteri, travmalarını, derdini, coşkularını anlamak. Aynı zamanda kendi karakterimin tamamen zıttı, uç karakterin içinde olabilme düşüncesi de bana iyi geliyor. Kariyerimde de böyle ilerlemek istiyorum. Mesela bir hikâyede psikopat bir karakterde olacaksam; sonraki projemde tam tersi, hayatını sakin yaşayan, mülayim birini canlandırmak isterim. Farklı karakterler ve kendine zıt insanları canlandırabilme düşüncesi benim oyunculuğa karşı motivasyonumu yükseltiyor diyebilirim” dedi.

İlk oyunculuk deneyimine dair de duygu ve düşüncelerini paylaşan Şahanoğlu “Şahane gidiyor. İlk işimin Ayvalık gibi büyülü bir yerde ve güzel bir ekiple oluşu çok şanslı hissettiriyor. İstediğin işi yapmak ve karşılığını iyi bir reaksiyonla almak elbette beni çok mutlu ediyor. Kameraya alışma süreci biraz zor oluyor bence ama çalıştıkça ve sete çıktıkça o durum normalleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor” diye konuştu. 

Yorumlar (0)