Ufuk Özkan güzel haberi paylaştı

MAGAZİN 05.08.2023, 08:44 08.08.2023, 12:38
Ufuk Özkan güzel haberi paylaştı

Son olarak 'Cenazemize Hoş Geldiniz' adlı yapımda yer alan 48 yaşındaki Ufuk Özkan’ın üçüncü derecede siroz olduğu ortaya çıkmıştı. Acıbadem’deki bir hastanede teşhis konulan Özkan'ın, organ nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği iddia edilmişti.

Sağlık durumu iyiye giden Ufuk Özkan, dün hastaneden taburcu oldu. Tedavisini üstlenen doktoru güzel haberi sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile vererek; şu ifadeleri kullandı: "Değerli sanatçımız (artık dostum) Ufuk Özkan'ı 17 gün önce karaciğer yetmezliği bulguları ile kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik. Bu süre zarfında arayan soran ve sevenleri onu hiç yalnız bırakmamıştı. Bundan sonraki günlerini sağlıkla geçirmesini diliyorum."

Ardından kendisi de bir paylaşım yapan Özkan, doktoruyla fotoğrafını yayınlayarak; "Taburcu olduk. Profesör, dost, sırdaş, Messi ve Çerkez... İyi ki" mesajını yazdı.

Yorumlar (0)