Uğur Aslan: "Gönül kırıklığım çok"

MAGAZİN 29.01.2022, 13:46 31.01.2022, 10:06
Uğur Aslan: "Gönül kırıklığım çok"

Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinin Eren Komiser’i Uğur Aslan, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu.

Aslan, 'Şarkılar Bizi Söyler' programındaki performansı sonrası popüler olması hakkında şunları söyledi: "Popülerlik çok acayip bir şey. Hayatım boyunca, ‘Sonra ne olacak?’ diyen biri olmadım. Oraya çıktım ve dört şarkı okudum. Böyle bir geri dönüş alacağımızı hesap etmedim. Orada yaptığım yöresel gırtlak çok sevildi."

Oyuncu, “Bir şova çıkıyorsunuz ve hayat bambaşka bir yere gidiyor. Buna sinirleniyor musunuz?” sorusuna, "Gönül kırıklığı çok da... Hemen küsen bir adam değilimdir. Bunun en yakın tanığı eşimdir. Oyunculuk mesleğini komple bir iş olarak ele aldım. Enstrüman çalmayı, ata binmeyi öğrendim. Bu kadar ortaya koyduğunuz çaba sonuç bulsun isterseniz. İzleyici sonunda hakkını teslim ediyor. Bunu 50 yaşımda yaptı ama hiç önemli değil." yanıtını verdi.

Öte yandan; ‘Yargı’nın ‘Komiser Eren’i Uğur Aslan son günlerde sahnelerin de aranılan ismi. Bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle birleştirerek ‘Afara’ başlığı altında seslendiren oyuncu, Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı ile menajerlik ve albüm sözleşmelerine imza attı.

Yeni şirketi ile ilk konserine 9 Şubat’ta çıkacak, hazirana kadar Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerine konuk olacak.

Yorumlar (0)