"Vatanım Sensin'de oynamak dönüm noktamdı"

MAGAZİN 22.04.2021, 09:29 23.04.2021, 09:19
"Vatanım Sensin'de oynamak dönüm noktamdı"

Yeni bir sinema filminin hazırlıklarını sürdüren Pınar Deniz, Alem dergisi için objektif karşısına geçti.

Oyuncu, büyüdükçe kendini daha iyi hissettiğini şu sözleriyle açıkladı: "Büyüyorum. Büyüdükçe yaşlanmıyorum çocuklaşıyorum sanki. Çünkü dert ettiğim ya da beni düşüren, bana katkısı olmayan her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Yargılamamaya çalışıyorum. Dedim ya insanları olduğu gibi kabul edince her ortamdan keyif alabiliyorum. Bir de hayat gerçekten çok anlık ne gerek var enerjini düşürmeye. Kendime bir ütopya yarattım içinde mutlu oluyorum."

Hayatındaki 3 dönüm noktasını anlatan Pınar Deniz, "Lise 3 yılı felsefeyle tanıştığım bir dönemdi; kafamın şekillenmesi ve hayata bakış açımın inanılmaz değiştiği, büyüdüğümü hissettiğim ilk yıldı. “Vatanım Sensin”de oynamak hem kariyer hem mental anlamda dönüm noktamdı.

Duygularımla tanıştım resmen o projede. Her duyguyu hissettim diyebilirim oynarken ve beni büyütüp geliştirdi. Tüm ailemin COVID yüzünden hastanede yatması ve bizim evde yaşadığımız çaresizliği hiç unutmayacağım. Hayata baktığım yeri güçlendirdi ve ne kadar andan ibaret olduğumuzu daha iyi anladım." dedi.

Yorumlar (0)