Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a tepki!

MAGAZİN 25.04.2022, 10:52 26.04.2022, 09:34
Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a tepki!

Kendisi gibi oyuncu Nesrin Cavadzade ile 'Yasak Elma' setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Gökhan Alkan, son olarak atv ekranlarında yayınlanan 'Kalp Yarası' dizisinde başrol oynamıştı.

Geçen aylarda da mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü. Cavadzade'nin Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Gökhan Alkan, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu, yer aldığı projenin bitmesiyle dizide rol alan oyuncu arkadaşlarını takipten çıktı.

Bu durum Alkan'ın hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Aralarında; 'Yasak Elma'daki partneri Eda Ece, 'Kalp Yarası'ndaki rol arkadaşları Yağmur Tanrısevsin ve Şenay Gürler’in de bulunduğu birçok ismi takipten çıkan oyuncunun bu hareketine anlam verilemedi.

Geçtiğimiz günlerde Tanrısevsin'in de rol aldığı, final yapan dizide partneri Gökhan Alkan'la yakınlaştığı sahnelerden dolayı Alkan'ın nişanlısı Nesrin Cavadzade'nin kıskançlık krizine girdiği ve rol arkadaşının bu nedenle kendisini sosyal medyadan çıkarması çok konuşulmuştu. Tanrısevsin, kıskançlık iddiaları hakkında konuşmaktan kaçınırken, rol arkadaşının kendisini takipten çıkarmasıyla ilgili olarak "Ben böyle şeylere daha profesyonel bakıyorum, haberlerden bu durumu gördüm, bilmiyordum. Onun tercihi, profesyonel hayat ve öyle olmak lazım..." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)