"Yakışıklı adam 5-0, Kıvanç Tatlıtuğ 8-0 öndedir"

MAGAZİN 17.04.2021, 14:04 19.04.2021, 09:10
"Yakışıklı adam 5-0, Kıvanç Tatlıtuğ 8-0 öndedir"

Birbiri ardına herkesi kahkahaya boğan skeçlere, şovlara ve filmlere imza atan şu sıralar Exxen'de yer alan dizisi  İlginç Bazı Olaylar’la gündeme gelen iİbrahim Büyükak Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Büyükak  “Güldüren adam kadınlar konusunda her zaman 1-0 önde midir?" sorusuna "Güldüren adam olmanın özellikle akıllı kadınlar üzerinde bir avantajı var. Ama güldüren adam 1-0 öndeyse yakışıklı adam 5-0, Kıvanç Tatlıtuğ 8-0 öndedir. 1-0 durumunda her an yenilebilirsin ama 5-0’da bu çok zor." yanıtını verdi. 

"Kıvanç Tatlıtuğ kadar yakışıklı olmayı mı, yoksa güldüren adam olmayı mı tercih ederdin?"e cevabı ise; "Kendim olmak isterdim. Diğer türlü delirirdim. Düşünsene, seçme şansın var, kafam Brad Pitt’e falan da gider. Ben böyle iyiyim. 37 yaşıma geldim. Bir tık olgunlaşmaya da başladım. Hayatta sağlıklı olup sevdiğin mesleği yapıyor olmak gerçekten büyük şans. Şu anki bu zayıf halim tamamdır." oldu. 

İlginç Bazı Olaylar isimli dizinde ne anlattığın şu sözlerle ifade etti; "Bursa’da yaşarken babam yatak satıyordu. “Gel sana bir şirket kurayım” dedi, bir de ev almıştı. Evle iş arası 10 dakika süren, iyi bir gelecek kuracaktı bana. Ama ben bu yolu seçtim.

Pandemi döneminde bu kırılma anlarımı düşündüm. Diğer yolu seçseydim ne olurdu? Dizide Bursa’da yaşayan bir İbrahim var. Bütün arkadaşları meşhur olmuş. Oğuzhan’ın klibini izlerken bir yandan yatak satmaya çalışıyor. İlk defa dram-komedi yazdım, gülerken ağlayacağınız sahneler de var."

Yorumlar (0)