Yakışıklılık konusunda kendine puanı kaç?

MAGAZİN 28.01.2021, 12:51 29.01.2021, 10:17
Yakışıklılık konusunda kendine puanı kaç?

Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online’dan seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, oyuncu Engin Öztürk oldu.

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında sevilen oyuncu Engin Öztürk samimi tavrı ve daha önce hiçbir yerde anlatmadığı itiraflarıyla geceye damga vurdu.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren yakışıklı oyuncu, “Fake sosyal medya hesabın var mı?” sorusuna verdiği “Leş video izlemeyi çok seviyorum, yemek videosu olsun tiktok videosu olsun… Böyle videoların altında da orada Engin Öztürk yazmasın diye fake sosyal medya hesabı kullanıyorum.” cevabıyla herkesi güldürdü.

Programın aynı bölümünde “Kendine yakışıklılık konusunda 0 ile 10 arasında kaç puan verirsin?” sorusuna verdiği “Bence altı buçuk, güne iyi uyandıysam yedi derim en fazla” mütevazi cevabıyla dikkat çekti. 

İbrahim Selim’in programın sohbet bölümünde konuyu enstrümanlara getirmesiyle Engin Öztürk’ün üflemeli çalgılara olan tutkusuyla ilgili hiç bilinmeyen bir yönü de gün yüzüne çıkmış oldu. Klarnet çalmayı denediğini ancak müzik aleti çalan sanatçıların yanında kendi performansının yalnızca bir deneyim olarak kalabileceğini belirten oyuncu, zenginliğe dair en büyük hayalinin de evinin bir odasını dünyada bulunan bütün üflemeli çalgılarla doldurmak olduğunu itiraf etti.

Yorumlar (0)