Yeşim Salkım'dan Acun Ilıcalı'ya rap müzik suçlaması!

MAGAZİN 13.07.2023, 16:24
Yeşim Salkım'dan Acun Ilıcalı'ya rap müzik suçlaması!

Yeşim Salkım, Uzi’nin Mustafa Sandal ile olan tartışmasının ardından rap müziği eleştirdi.  Türkiye’deki rap müziği ve rapçilere ağır ifadeler kullanan Yeşim Salkım Acun Ilıcalı'yı suçladı.

”Hakikaten burama kadar geldi. Ben şiştim. Ne televizyon programı televizyon programı, ne müzik müzik. Rap ne ya? Bas bas bağırıyorsunuz, abuk subuk sürekli bağırışlar, sürekli bir cinsellik, sürekli haykırmak" diyen Salkım konuşmasına şöyle devam etti: "Ona karşıyım buna karşıyım. Ne sevgi var ne aşk var içinde. Ne doğru düzgün duygu var. Hiçbir şey yok. Gidiyorsunuz özenti özenti Amerikan nigger’ların köşebaşında yapılan müziği getirdiniz bize kakalamaya çalışıyorsunuz. Bütün gençliği bozdunuz yeter yahu. Gençlik Türk müziği neydi bunu bilmiyor. Batı müziği nedir biraz okuyun.”

Yeşim Salkım rap müziğin ülkemizde yayılmasının sebebi olarak, bir takipçisinin "Rap'i Acun patlattı seviyorum diye diye halkın gözüne soktu" sözlerine "Zaten o getirdi Amerikan kültürünü" diyerek ünlü televizyoncuyu suçladı.

Yorumlar (0)