Akın Akınözü: "Dedemin hayalini gerçekleştiriyorum"

ÖZEL HABER 16.12.2022, 10:42 17.12.2022, 11:03
Akın Akınözü: "Dedemin hayalini gerçekleştiriyorum"

Başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu'nun Amor y Traición ismiyle ABD'de yayınlanmaya başlaması üzerine Akın Akınözü  yurt dışında yine gündeme oturdu. Daha önce Hercai dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Alicia Civita'nın sorularını yanıtladı.

Akınözü , Yahoo Vida y Estilo ile yaptığı röportajda , "İnsanlardan, özellikle Latinlerden gördüğüm tüm sevgi için çok minnettarım ." "Ona kendi dilinde söylemek istiyorum. Hala yapamadığım için kendimi kötü hissediyorum. İstediğim kadar ilerleme kaydedemeyecek kadar meşgul olmama rağmen İspanyolca dersleri alıyorum. Bu röportaj benim için Oscar almak gibi, çünkü kendimi oyunculuğa adamaya karar verdiğimde uluslararası bir gazeteciyle konuşabileceğimi hiç düşünmemiştim" dedi. 

Çocukluğu boyunca bilime, özellikle California Berkeley Üniversitesi'nden mezun olduğu bir kariyer olan Uygulamalı Matematik'e yönelmiş olmasına rağmen, sonunda karşı konulmaz oyunculuk çağrısına teslim olan oyuncu "Gerçekten inananlar için kader gibi. Süreyya Arın dedem Türkiye'nin ana yayıncılarından biriydi ve hep Amerika'ya ulaşmak isterdi. Onun adını taşıyorum ve o kıtanın tüm halkına ulaşıyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)