"Akışa bırakıyorsun ve olması gereken oluyor"

ÖZEL HABER 21.11.2020, 12:22 23.11.2020, 09:34
"Akışa bırakıyorsun ve olması gereken oluyor"

Yeni Hayat dizinin erken final yapmasıyla hayranlarını üzen Serkan Çayoğlu, beMAN dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

Hem iş hem de özel hayatıyla ilgili merak edilenlere yanıt veren oyuncu; “Yemek yemek sevdiklerimizle bir araya gelip keyifli vakit geçirmenin bir yolu benim için. Yemek yaparken kendimi kaptırıyorum ve çok eğleniyorum. Dünya mutfaklarını takip ediyorum. Mutfakta vakit geçirip yeni tatlar denemek zevk benim için.” dedi. 

Sporun hayatının bir parçası olduğunu belirten Çayoğlu; “Spor benim hayatımın bir parçası. Belli bir hedefim yoksa üzerine çok düşünmüyorum. Beni dinç tutuyor ve iyi hissettiriyor. Hedef odaklı spor yapınca tabii planlamasını yapıyorsunuz.” ifadelerini kullandı. 

"Uzun süredir meslektaşınız Özge Gürel ile birliktesiniz ve çok mutlu görünüyorsunuz. Sosyal medyada sizi takip edenler tarafından nasıl yorumlar alıyorsunuz?" sorusuna; "Çünkü çok mutluyuz, bu mutlu anlarımız var demek değil sadece. Sabah onu gördüğüm için mutluyum. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler bulduğumuz için mutluyum ve sanırım insanlara geçen bu." yanıtını verdi. 

Oyunculukla ilgili ise “Hayatta olan biteni bazen akışa bırakıyorsunuz ve olması gereken oluyor. Benim oyunculuk serüvenim böyle başladı.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)