"Benim hayatımı ben güzelleştiriyorum"

ÖZEL HABER 21.11.2020, 17:01 23.11.2020, 11:07
"Benim hayatımı ben güzelleştiriyorum"

Gazeteci-Yazar Oya Doğan’ın hem format sahibi olduğu, hem de hazırlayıp sunduğu “Hayat Sana Güzel Mi?” Dizi Doktoru YouTube kanalında konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

Programın YouTube'da yerini alan yeni bölüm konuğu ise oyuncu Özge Gürel oldu. “Hayat Sana Güzel Mi?”de, en son başrolünü Can Yaman'la birlikte paylaştığı Bay Yanlış dizisiyle izleyici karşısında olan Gürel'in kendisiyle ilgili samimi itirafları dikkat çekti.

Oyuncu, Oya Doğan'ın "Sana hayat güzel mi?" sorusuna "Bakış açısıyla alakalı bir durum, güzellik algımızla alakalı... Bence hayat bana çok güzel..." yanıtını verdi.

Doğan'ın dışarıdan bakan bir göz için de hayatının tam da "Oh be hayat sana güzel Özge!" denilebilecek kadar iyi göründüğünü söylemesi üzerine Gürel, "Benim hayatımı güzelleştiren şeyler insanların dışarıdan benim hayatıma bakıp gördükleri şeyler değil. Benim hayatımı ben güzelleştiriyorum. Benim hayatımı, şartlarım, ailem, yakışıklı sevgilim güzelleştirmiyor. Burada aslolan benim bakış açım. O iyi dostlar havadan düşmüyor insanın hayatına. Veya görece başarılar bir anda kimsenin önüne altın tepsiyle gelmiyor." dedi.

Yorumlar (0)