Beren Saat: "Fatmagül dünyada pek çok kadının hayatını etkiledi"

ÖZEL HABER 02.06.2023, 17:19 03.06.2023, 14:27
Beren Saat: "Fatmagül dünyada pek çok kadının hayatını etkiledi"

Kanal D’nin başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı “Fatmagül’ün Suçu Ne?" yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kırmıştı. 

IEmmy’s tarafından düzenlenen ve Ay Yapım’ın ev sahipliğinde İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen Academy Day'e katılan Beren Saat diziyle ilgili konuştu. 

Saat; "Fatmagül dünyada pek çok kadın izleyicinin hayatını etkileyen bir karakter oldu, bana da çok güzel geri dönüşler geldi dünyanın her yerindeki izleyicilerden. Fatmagül’ün hazırlıkları esnasında psikolojik danışmanımız vardı. Kolektif bilinçaltının dişil enerjiyi izlediğini söylemişti. Yaklaşık 20 yıldır bu sektördeyim ve her zaman bu sorumluluğu üzerimde hissediyorum. Her defasında birbirinden farklı karakterleri oynamayı seçiyorum. Son zamanlarda farkettiğim bir şey var. Ne zaman hayatımda ileriye dönük bir dönüşüm yaşasam yeni bir karakter beni buluyor.  Atiye’de önce uzun süre televizyonda çalıştığım için bir ara vermiştim ve kendimi spirtüel olarak geliştirdiğim bir ara oldu bu.’ dedi. 

Yorumlar (0)