Bir kez daha aynı dizide buluşan oyuncular!

ÖZEL HABER 06.04.2021, 15:18 07.04.2021, 12:09
Bir kez daha aynı dizide buluşan oyuncular!

Hazırlayan: Gökçe Taşkıran

Onları yıllar önce başka yapımlarda birlikte oynarken gördük. Yakaladıkları uyumlarla adlarından çok söz ettirdiler. Onları bu sezon da yine birlikte görmek bizleri çok heyecanlandırdı. Geçmişte birlikte oynamış şimdilerde yine bir araya gelmiş çiftlerimize bir göz atalım.

Fazilet Hanım ve Kızları – Teşkilat: Çağlar Ertuğrul / Deniz Baysal

Bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Teşkilat’ın Serdar’ı ve Zehra’sını biz ilk önce Yiğit ve Hazan olarak tanıdık. 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle bir araya gelen Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, Trt’nin Teşkilat dizisiyle yeniden ekranlarda birlikte görmeye başladık. Bu sefer iki ajanı canlandıran çift aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlarda göz kamaştırıyorlar.

Kırmızı Oda – Camdaki Kız: Burcu Biricik / Feyyaz Şerifoğlu

Kırmızı Oda’nın sevilen karakterlerinden biri olan Boncuk’u canlandıran Burcu Biricik’in hayali sevgilisi Can ile bir kez daha partner oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, bu akşam yayın hayatına başlayacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun uyumunu bir kez daha ekranlarda göreceğiz.

Dolunay – Bay Yanlış: Can Yaman / Özge Gürel

Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı 2017 yapımı Dolunay dizisi çiftin birlikte oynadığı ilk dizi olmuştu. Çift yıllar sonra Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış dizisiyle yeniden ekranlarda beraber görmüştük.

Vatanım Sensin – Saygı: Miray Daner / Boran Kuzum

Vatanım Sensin’in imkansız aşıkları Hilal ve Leon’u oynayarak izleyicilerin hafızalarına kazınan Miray Daner ve Boran Kuzum, Blu TV’de yayınlanan Saygı dizisiyle tekrar bir araya geldi. Çift bu sefer tehlikeli bir çifti canlandıraracak hayranlarını şaşırttı.

Siyah Beyaz Aşk – Kuş Uçuşu: İbrahim Çelikkol / Birce Akalay

Ekranların bir başka birbirine çok yakışan çifti İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’da Netflix yapımı Kuş Uçuşu adlı dizi ile tekrar bir araya gelecek. Siyah Beyaz Aşk dizisiyle büyük uyum yakalayan çift şimdi bambaşka karakterlerle karşımıza çıkacak.

İlişki Durumu: Karışık – Yasak Elma: Eda Ece / Berk Oktay

Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan 2015 yapımı İlişki Durumu: Karışık dizisi Eda Ece ve Berk Oktay’ı ilk kez beraber ekranlarda gördüğümüz yapımı olmuştu. Elif ve Can olarak tanıdığımız ikili yıllar sonra pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da Yıldız ve Çağatay karakterleriyle karşımıza çıktılar.

Yorumlar (0)