Bu akşam başlayacak Kırmızı Kamyon'da kim kimdir?

ÖZEL HABER 31.03.2021, 13:06 31.03.2021, 15:18
Bu akşam başlayacak Kırmızı Kamyon'da kim kimdir?

Türkiye televizyonlarında daha önce işlenmemiş bir hikayeyi seyirci ile buluşturacak 10. Ev imzalı "Kırmızı Kamyon" bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.  

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan Kırmızı Kamyon, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatacak dizide kim kimdir sizler için derledik...

Uğur, her şeyden önce bir “baba”! Çok büyük bir trajedi yaşasa da kızı Ömrüm’e tutanacak ve onun için savaşacak… Ve onun hikayesi çok büyük sürprizlere de gebe… Doğuştan bir kahraman olan Uğur’la çok yakında tanışıyorsun!

Cem’in birçok farklı yüzü var. Bir kere hep doğruyu yapmaya çalışan bir itfaiyeci. Sonra, İmkansızlarla baş etmeye çalışan bir eş ve bir dayı. Ve her şeyden öte bir kahraman! Hangi yüzü olursa olsun, Cem, çok “gerçek”.

Yonca mesafeli ve disiplinli bir Adli Psikolog. Kendi yaralarını tedavi edememiş ama kendinden başka herkesi iyileştirmek için uğraşıyor. Belki de onlarla birlikte kendi de iyileşmiş hissediyor. Duvarlarını yıkmak kolay değil ama bu hikayede nelerin mümkün olabileceğine hepimiz çok şaşıracağız.

Aşkın arkadaşlığa, alışkanlığın sadakate, hırsın da sevgiye karıştığı yaşlar vardır. İşte Menekşe tam da o yaşlarda ve bu hikayede sadece duyguları birbirine karıştırmayacak. Bu karışıklıktan çıkan sonuç hiçbirimizin tahmin ettiği gibi de olmayacak! 

Amirimiz Tolga kadar “harbi” bir karakter yok. Gerçek bir lider, sevgi dolu bir baba, merhameti bol bir abi ve tabii ki kahraman bir itfaiyeci! Ancak o kadar ince bir tarafı var ki, kimse tahmin edemez!.. Yakında öğreneceğiz. 

Yavuz tahammülü düşük, soğuk ve az konuşan biri çünkü hayat ona gerçekten konuşmak istediğinde asla söz hakkı tanımamış.O da işlerini halledebileceği başka yollar bulmaya başlamış. Hayatı doğru başlamamış, doğru da gidememiş ve o da sunulan fırsatları da hep yanlışa çevirmiş…

Bir kahraman tarafından büyütülen çocuk, büyüyünce ne olur? Tabii ki aynı babası gibi kahraman! Peki bu kahramanlığın önündeki en büyük engel yine o kahraman babaysa? Murat’ın apayrı bir hikayesi var!

Ömrünü birine adamak istemek suç mu? Peki ömrünü başkasının ömrüne adamak ne kadar doğru? Zehra’yı sevmek de zor sevmemek de çünkü aslında o da kendi için aynı hisler içerisinde... Bu hikayede birinden nefret ederken onu anlamayı öğreneceğiz...

Mücadele demek Hazan demek! O, hem sosyal hayatındanki hem de iş hayatındanki güçlüklere karşı tek başına göğüs geren güçlü bir kadın. Ancak kalbi o kadar güçlü değil, çünkü çok yorulmuş ve yorulmaya da devam ediyor. Peki bu hikayede Hazan’ın kalbine iyi gelecek bir ilaç olacak mı dersiniz?

Bedri itfaiye ekibimizin en tecrübeli üyelerinden. Her zaman pozitif kalmayı beceren, 5 çocuk babası, Karadeniz insanının neşesini içinde taşıyan ve çok hayatın içinden bir karakter. Bedri’yle tanışınca onu çok seveceğinden eminiz!

Zengin olmak, onun hayalini kurmak kadar kolay değil; ama Gönül bunu başaranlardan! Ancak bu sonuca ulaşırken hiç de kolay yollardan geçmedi ve mücadelesi hala sürüyor. Hem de artık sadece kendi için değil; bir yandan da oğlu Furkan için... Çünkü onu babasına karşı bile korumak zorunda...

Furkan, çocukluğundan beri uçlarda yaşıyor; sonsuz bir anne sevgisi, kısıtlı bir baba sevgisi… Ve tüm hayatını bu uçlar üzerine kuruyor. Çocukluktan gelen yaralarının üzerine yenilerini koymaktan da çekinmiyor, peki onu bu uçlardan çekip alabilecek biri var mı? Yoksa hayatına dokunan herkes onunla birlikte uçlarda yaşamaya mahkum mu?

Ayşe hep elindekinden fazlasını istiyor ve sahip olamadıkça daha da fazlasını istiyor. Akıllı, becerikli ve tehlikeden korkmuyor. Kızı Menekşe onun bu hayattaki son kozu ve istediği hayata ulaşabileceği tek gidişlik bileti! Bakalım bu bilet onu hangi yolculuğa çıkaracak...

Halil, ekibimizin kara kutusu; tam bir dert babası! Başından çok trajik bir olay geçmesine rağmen; içindeki kurtarma aşkı bitmemiş ve ekibin gizli lideri olarak hikayesine devam ediyor.

Abdülkerim, nam-ı diğer Abdo! Bir dağ gibi kuvvetli; ama içinden tam bir romantik, tam bir aşk çocuğu! Onunla tanışınca onu sevmeme ihtimalin bizce yok!

İlker’in hayatında üç şey var: Annesi, İşi ve Menekşe’si! Bakalım hayat, onu ne gibi mücadelelere sokup, hangi sınavlardan geçirecek? Yakında öğreneceğiz…

Ve küçük yıldız Ebrar Alya Demirbilek baba-kız hikayesiyle izleyiciye duygu dolu anlar yaşatacak... 

Yorumlar (0)