Bu hafta 5 dizi sezon finali yaptı

ÖZEL HABER 05.06.2021, 20:32 07.06.2021, 12:00
Bu hafta 5 dizi sezon finali yaptı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz” çarşamba akşamı sezon finaliyle ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin sezon finalinde ihanet ve sadakat son savaşına çıktı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği TRT dizisi "Teşkilat", pazar akşamı yayınlanan 14. bölümüyle tatile çıktı.

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Bir Zamanlar Kıbrıs” etkileyici sezon final bölümüyle perşemve akşamı TRT 1’de ekrana geldi.

O3 Medya imzalı yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz” cuma akşamı duygu dolu bir sezon finaliyle Fox'ta yerini aldı. 

TRT'nin pazartesi akşamları ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi sezon finali yaparak izleyicisine veda etti. Dizinin 2. sezonu yepyeni bir oyuncu kadrosuyla ekrana dönecek. 

Yorumlar (0)