Bu hafta tam 10 dizi izleyiciyle buluşacak

ÖZEL HABER 19.09.2022, 09:48 20.09.2022, 11:17
Bu hafta tam 10 dizi izleyiciyle buluşacak

Eylül ayının sonuna doğru yaklaşırken, diziler birer birer izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta “Yasak Elma”, “Alparslan: Büyük Selçuklu”, "Baba" ve “Emanet” yeni sezonu açarken, “Ben Bu Cihana Sığmazam”, "Bir Peri Masalı", "O Kız", "Aldatmak", "Yalı Çapkını" ve "Seni Dinliyorum" dizilerinin de ekran yolculuğu başlıyor.

Yasak Elma

5 başarılı sezonu geride bırakan, FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma”, 6. ve iddialı sezonuyla 19 Eylül'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerini paylaştığı dizide bu sezon Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi ünlü isimler boy gösterecekler.

Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamlarına hem hikayesiyle hem de aldığı izlenme oranlarıyla damga vuran, Alparslan: Büyük Selçuklu 19 Eylül Pazartesi günü ekranda olacak. 

Emanet 

Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde yer aldığı  Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen günlük dizisi Emanet 3. sezonuyla 19 Eylül’den itibaren hafta içi her akşam 19:00’da takipçisiyle buluşacak. 

Baba

Show TV’nin ilgiyle izlenen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın ikinci sezonu 20 Eylül Salı akşamı başlıyor. İlk sezonuyla ekranda büyük ses getiren ve sezon finaliyle akıllarda birçok soru işareti bırakan dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam" 20 Eylül Salı günü izleyicisi ile buluşacak. Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

Bir Peri Masalı

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Çağıl Bocut ile Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Bir Peri Masalı”, 21 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

O Kız

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi "O Kız" 21 Eylül Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.

Aldatmak

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, atv’nin hikayesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı gelen dizi "Aldatmak"ın ilk bölümü 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak.

Yalı Çapkını

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Star ekranlarında izleyeceğimiz, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturan “Yalı Çapkını” dizisi 23 Eylül Cuma günü ilk bölümüyle ekranda yerini alacak. 

Sizi Dinliyorum

Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Onur Buldu’nun üstlendiği “Sizi Dinliyorum” 23 Eylül Cuma EXXEN’de olacak. Onur Buldu ve karakterleri, “Sizi Dinliyorum”da eşsiz bir ilişki terapisi deneyimi sunacak.

Yorumlar (0)