Buğra Gülsoy: "Aşk tükenen ve tüketilen bir şey"

ÖZEL HABER 15.09.2022, 16:33 16.09.2022, 13:20
Buğra Gülsoy: "Aşk tükenen ve tüketilen bir şey"

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti. Tek tek röpoartaj veren oyunculardan Buğra Gülsoy sorulara samimiyetle yanıt verdi. 

1. Disney+’ın ilk yerli projelerinden birinde yer alıyorsunuz. Hepimizin çocukluğuna değinen bu platformda olmak ne hissettiriyor?

Disney’in çizgi filmleriyle, animasyon filmleriyle büyüdük, evet.. Sadece çocukluk dönemimiz değil, gençlik yıllarımızda da birçok kaliteli filmlerini izledik. Şimdi böylesi köklü bir organizasyonun bir parçası olmak gerçekten de gurur verici.

2. Tolga karakterini ilk okuduğunuzda onunla hiç empati kurabildiniz mi veya duygu olarak ona yakın hissettiğiniz zamanlar oldu mu?

Kariyeri ile ilgili yaşadığı sıkışmışlık hissi ve kendisini sürekli geliştirmek isteyişi, sınırlarını zorlama isteği benim oyunculuğa başladığım ilk dönemleri anımsatıyor. Kendimi tekrar etmeden, işimi nasıl keyif alarak yapabileceğimin sınırlarını zorlardım ben de.

3. Tükenmişlik günümüzde oldukça yaygın. Siz bu duygu durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Özellikle pandemi süreci sonrası dünyanın savaşlarla ve ekonomik sıkıntılarla çalkalandığı bir dönemde insanlar geleceği büyük bir “belirsizlik” olarak görüyorlar. Belirsiz olan her şeyse bizleri derin depresyonların içine itebiliyor. Gelecek kaygısı, insanı tükenmişliğe iten en büyük faktörlerden biri.

4. Dünyayla Benim Aramda’nın ilk bölümünde sosyal medyadan biri ile tanışıyorsunuz. Sizce sosyal medyadan iki insanın tanışması bir hayat kurması mümkün mü?

Tabii ki insanlar sosyal medya üzerinden konuşup, buluşabilirler ve hatta dünyada bu sayede evlenen insanlar da çok. Ama gerçek dünyada kurulan iletişimlerin ve bağın her zaman yapay dünyadan daha güçlü ve daha sağlam temelli olduğunu düşünüyorum.

5. Sizce sevgi tükenen mi yoksa tüketilen bir şey mi?

Aşk tükenen ve tüketilen bir şey, diye düşünüyorum.. Aşk, ilk heyecan, karşındakini anlayabilme, çözebilme dürtüsü. Sonrasında sevgiye dönüşürse eğer, sevginin asla tükenmeyeceğini düşünüyorum

Yorumlar (0)