"Can beni İtalya'nın en kıskanılan kadını yaptı"

ÖZEL HABER 03.02.2021, 12:50 04.02.2021, 14:35
"Can beni İtalya'nın en kıskanılan kadını yaptı"

Ferzan Özpetek'in yönettiği reklam filminde Can Yaman'la birlikte kamera karşısına geçen İtalyan oyuncu Claudia Gerini İtalya Elle dergisine konuştu.

İtalyan sinemasının sevilen oyuncusu Gerini, Can Yaman ve Ferzan Özpetek'le ilgili samimi açıklamalar yaptı. "Çok saygı duyduğum, atmosfer yaratmada çok iyi, uzun zamandır birlikte çalışmayı hayal ettiğim bir yönetmen olan Ferzan Özpetek'in yönettiği makarna reklamını çektim" diyen oyuncu, "Ama reklamda her şeyden önce yalnız değildim. Yanımda herkesin hakkında konuştuğu ve çok sayıda takipçisi olan Türk oyuncu Can Yaman vardı. Sadece, çektiğimiz Roma Oteli'nin dışında onu kaç hayranın beklediğini görseniz şaşırırdınız. Her yaştan bu kadar çok kadını bir aktör için coşku içinde vahşi görmeyeli uzun zaman olmuştu." ifadelerini kullandı. 

Can Yaman için "Güzel bir çocuk. Düzgün bir yüzü, geniş omuzları var ama kasıntı değil, tam tersine oldukça esprili ve alaycı. Çekimler sırasında bakışlarla iletişim kurmak eğlenceliydi." diyen oyuncu ayrıca "Kaç tane e-posta aldığımı biliyor musunuz? Arkadaşlardan ve tanıdıklardan, kız kardeşim Romina'dan gelen mesajlar, aramalar ve Can'la bir fotoğraf, bir imza, bir video için... Birçoğu bana İtalya'da en çok kıskanılan kişi olduğumu söylüyor" sözleriyle Cay Yaman'la yakın olduğu için çok kıskanıldığını ifade etti. 

Yorumlar (0)