Can Yaman: "Hayatımın rolü için çok çalışmam gerekti!"

ÖZEL HABER 09.03.2023, 09:07 10.03.2023, 10:14
Can Yaman: "Hayatımın rolü için çok çalışmam gerekti!"

Can Yaman'ın, Osmanlı akıncısı Balaban Hasan karakterine hayat verdiği Disney Plus dizisi El Turco’nun çekimleri tamamlandı. Orhan Yeniaras’ın “El Turco” adlı romanından uyarlanan Ay Yapım imzalı dizinin çekimleri Budapeşte'de gerçekleşti. Yapım tasarımının Emmy ödüllü Domenico Sica tarafından yapıldığı dizinin senaryosunu Çisil Hazal Tenim ve Kerem Deren yazıyor. Yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

Çekimlerin tamamlanmasının ardından İtalya'ya dönen Can Yaman yaptığı  paylaşımla "Macaristan'daki zorlu 7 aylık set yaşamından sonra İtalya'ya geri döndüm. Hayatımın rolü olduğu için çok fazla çalışmam, sonuna kadar bağlılık göstermem gerektirdi. Sonuç genel olarak şimdiden memnun edici...



Hala birkaç hafif yaralanma ve kurs boyunca birikmiş yorgunluktan kurtulmaya çalışıyorum. Bir çok yönden strese girdim ve sonunda Türkiye'de meydana gelen korkunç felaket. Kendim için ve ihtiyacı olan başkaları için biraz rahatlama sağlamak için elimden geleni yaptım.

Ben ve ekibim Budapeşte'deki yolculuğumu bitirmem gereken süre için bu hayır işi fikrini çoktan bulmuştuk. Şimdi bu projeyi hayata geçirme zamanı geldi. Buna "Duvarı Kır Turu" deniyor. Psikolojik olarak acı çeken gençleri kucaklamak ve bağışların bir kısmı her zaman depremzedelere aktarılıyor.

Hallstatt'ta çekilen bu fotoğraflar, Roma'ya geri uçmadan önce bazı değerli insanlarla kafamı dinlendirip huzur bulabildiğim son ve tek hafta sonundan..." dedi 

Yorumlar (3)
Shole nasrollahi 1 yıl önce
Yolu açik olsun hayir sever CanYaman
Ximena 1 yıl önce
Can es el hombre más maravilloso q he tenido el honor de conocer. Can merece lo mejor que la vida le ofrezca y deseo que sea muy feliz. Mi mayor sueño es q se una para siempre con Demet Ozdemir.
Lolow 1 yıl önce
Can é muito esforçado. Merece todo sucesso.
Ser humano incrível.