Can Yaman'ın kitabı satışa çıkıyor

ÖZEL HABER 18.11.2021, 09:16 19.11.2021, 09:45

İtalya'da yer aldığı projelerle adından söz ettiren Can Yaman geçen aylarda kendi parfüm markasını sevenleriyle buluşturmuştu. Yaman bu kez kitap sürpriziyle hayranlarını sevindirdi.

Oyuncu yaşam öykünü anlattığı kitabının tanıtımını sosyal medya üzerinden yaptı. 30 Kasım'dan itibaren satışta olacak kitabı için "İlk defa size kendimden bahsetmeye karar verdim. Tamamen, filtreler olmadan. Size gerçeğimi söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı. 

18,90 euro'dan satışa çıkan Can Yaman: Sembra strano anche a me'nin arka kapağında; "Kadınlar onu sever, erkekler onun yerinde olmak ister. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Can Yaman, anın aktörü. Ama o gerçekten kim? Manyetik gözlerinin ve kusursuz yeteneğinin ardında gizli olan ne? Can ilk kez samimi ve özel bir otobiyografide soyunmaya karar verir. Anılar zincirini geri sararak, popülerlikten önce olan her şeyi anlatmak için çocukluğun uzak günlerine ve gençliğin çalkantılı günlerine geri döner. Aile ile bağ ve ekonomik zorluklar, eğitim yılları ve kadınlarla olan ilişki: Aynı anda hem sıra dışı hem de karmaşık bir hayatın ışık perdesini ortaya çıkarmaktan korkmayan bir hikaye. Bir yıldızın başarılarını değil, bir adamın hikayesini anlatan yayınlanmamış, gerçek ve şaşırtıcı bir portre." yazıyor. 

Yorumlar (0)