'Efsane Dizi Çifti' anketinin sonucu belli oldu!

ÖZEL HABER 15.02.2021, 14:58 16.02.2021, 10:46
'Efsane Dizi Çifti' anketinin sonucu belli oldu!

“Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara…” Bahar ve Seymen’in düşman kıskandıran aşkı ve bağlılığı, Eyşan ne yaparsa yapsın Ezel’in asla eksilmeyen öfke dolu sevgisi ve Polat’ın kalpleri dağlayan aşk acısı… Çapkın Behlül’ün romantik notu; “Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara…”

Hiç birini unutmadık, unutamadık ve tekrar tekrar izledik. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala, aşklarıyla, tutkularıyla ve benzersiz hikayeleri ile unutmadığımız, yine olsa yine izleriz dediğimiz ekranların efsane çiftlerini sizin için listeledik ve Dizi Doktoru okuyucularına sorduk: "Hangisi senin favori çiftin?"  

Anket sonunda "Efsane Dizi Çifti" belli oldu. Dizi Doktoru okuyucuları, 26 Ekim 2007 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayan, 71. bölümüyle 19 Haziran 2009'da final yapan Asi dizisinde Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın hayat verdiği Asi Kozcuoğlu - Demir Doğan çiftini ilk sıraya oturttu. 

Anketin ikinci sırasında Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı, Bihter - Behlül çifti yer alırken, 3. sırada ise Sıla dizisinde Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un hayat verdiği Boran - Cansu çifti yer aldı. 

Yorumlar (0)