Gönül İşleri'nden Sandokan'a dizi yolculuğu

ÖZEL HABER 18.03.2021, 13:58 19.03.2021, 13:42
Gönül İşleri'nden Sandokan'a dizi yolculuğu

Ünü ülke sınırlarını aşıp özellikle de İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip Can Yaman, şu sıralar yurt dışı projeleriyle adından sık sık söz ettiriyor. 

Yakın zamanda Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini üstlendiği bir reklam kampanyasının yüzü olan oyuncu, öte yandan İtalyan dizisi Sandokan'ın başrolünde yer alacak. Çekimler öncesi sıkı bir hazırlık içine giren Yaman, at binmeden, kılıç kullanmaya kadar pek çok konuda eğitim alıyor. 

Biz de Yaman'ın şöhret basamaklarını adım adım tırmandığı dizi geçmişine bir göz attık.

İşte; ilkten sona Can Yaman'ın rol adlığı 6 dizi!

1- Gönül İşleri 

Can Yaman ilk dizisi olan Gönül İşleri. 2014/2015 sezonunda izleyiciyle buluşan dizide yan rollerden biri olarak yer alan oyuncunun rol arkadaşları ise Sinem Kobal, Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi isimlerdi.

2- İnadına Aşk

Can Yaman'ın ilk başrolü olan İnadına Aşk'ta Açelya Topaloğlu yer alıyordu. Dizi reytinglerde umulan başarıyı gösteremese de, bu romantik komediyle Yaman, genç kızların radarına girmeyi başarmıştı. 

3- Hangimiz Sevmedik

Yeşilçam tadında bir dizi olan Hangimiz Sevmedik'te Can Yaman'a Selen Soyder eşlik etmişti. TRT'de yer alan dizide oyuncu Tarık Çam karakterini canlandırmıştı.

4- Dolunay

Can Yaman'ın canlandırdığı Ferit karakteriyle Özge Gürel'in canlandırdığı Nazlı karakterinin arasındaki imkânsız aşkı anlatan Dolunay da Can Yaman için büyük bir basamak oldu. Yurt dışında yayınlanmaya başlayan dizi Yaman için yurt dışı kapılarını da araladı.

5- Erkenci Kuş

Erkenci Kuş, Can Yaman'ın tam anlamıyla patlama yaptığı yapım oldu. Demet Özdemir'in canlandırdığı Senem'le, Can Yaman'ın canlandırdığı Can Divit'in aşkını konu alan dizi, iki isme de uluslararası ün getirdi. Dizi, 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü aldı. 

6- Bay Yanlış

Erkenci Kuş dizisinin getirdiği büyük başarıdan sonra, Yaman'ın Özge Gürel'le birlikte kamera karşısına geçtiği Bay Yanlış'ın ekran ömrü kısa sürdü.

Yorumlar (0)