İlhan Şen sonunda isyan etti!

ÖZEL HABER 04.07.2022, 13:18 05.07.2022, 11:32
İlhan Şen sonunda isyan etti!

Şu sıralar Sevmek Zamanı dizisiyle gündende olan İlhan Şen, sevgilisi Pınar Gülkapan ile el ele Özcan Deniz'in konserine gitti. Haberin gündeme gelmesiyle bazı hayranları oyuncuya tepki gösterdi. 

Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolü paylaştığı Burcu Özberk ile ilişki yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen İlhan Şen'i samimiyetsizlike suçlayanlar oldu. Oyuncu tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı: 

"Buraları çok takip edemiyorum biliyorsunuz. ama sanırım artık bir şey söyleme vakti. İlk ve son kez. Arkadaşlar biz, her anıyla ama her anıyla harika bir iş yaptık. Harika bir partnerlik, harika bir arkadaşlık kaldı bize geriye. İnanır mısınız hala görüşüyoruz. Siz set kavgalarına, oynarken birbirinin yüzüne bile bakmayanlara alışık olabilirsiniz. Kendi hayatınızda elbette bu anlamsız nefretinizin bir sebebi vardır. Biz oyuncular sizin hayal dünyanız ile baş edemeyiz. Kendi adıma sosyal medyayı kullanmayı beceremed,ğim için, yine o hayal dünyanızda bol bol malzeme de üretiyor olabilirsiniz. Bu öyle yerlere varıyor ki, ailelere, arkadaşlara yazılanları görseniz.. Ama olsun. aranızdan birinin yolu sete düştüğünde ben yine tek tek hepinizin adını sorup sarılmaya devam ederim. bunda da sorun yok.

Uzatmayayım. ve beni sevdiğini zannedenlere olsun son sözüm. güya bana olan sevgisi üzerinden -hele ki- bir kadına, birlikte bir yıl boyunca ne anılar biriktirdiğim partnerime yapılan herhangi bir çirkin paylaşım kabul edilemez. Etmem. benim öyle bir sevgiye ihtiyacım yok. Öyle hastalıklı sevecekseniz sevmeyin beni. . Bu sözler tek derdi kaos çıkarıp, etkileşim almak isteyenleredir. Çoğu da zaten gerçek olmayan garip hesaplar. bizler için vakit harcayanlar, fikirlerini söyleyenler, güzellikler getirenlerse, iyi ki varlar. İyi ki."

Yorumlar (0)