Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı "Servet Operasyonu" ilk kez ekrana geliyor!

ÖZEL HABER 22.06.2023, 15:39 23.06.2023, 19:39
Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı "Servet Operasyonu" ilk kez ekrana geliyor!

Guy Ritchie'nin başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise; Cary Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra, ünlü Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi adıyla tanınan Türk-Alman aktör Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün’nün paylaştığı, 130 milyon doları geçkin bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından, aksiyon-komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu) bu akşam TV'de ilk kez izleyiciyle buluşacak. 

Saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek aksiyon- komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu)‘da Özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham ekibi ile birlikte dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor. Bu gizli görevde ona yardım etmesi için Hollywood’un en büyük film yıldızlarından birini de işe alıyor.

Kaan Urgancıoğlu filmle ilgili: “İlk audition sahnesi geldi, çalışıp onu yolladım. Sonra onay geldi. İlk aşamada açıkçası bir düşündüm bu kadar kısa bir sahnede olmalı mıyım diye. Fakat Guy Ritchie ile çalışmak ve bu kadar güzel bir castın içinde olmak bana çok anlamlı geldi. Senaryoyu da okuyup beğendikten sonra ekibe dahil oldum. Sete gidince de anladım ki Guy Ritchie filmi çekerken yeniden yazan bir yönetmen.” dedi.

Yorumlar (0)