Kendinizi ormanda hissettirecek filmler!

ÖZEL HABER 31.07.2021, 15:30 02.08.2021, 14:10
Kendinizi ormanda hissettirecek filmler!

İzleyenler kendilerini ormanın gizemli, huzur verici, korkutucu, iç açıcı ortamına hapseder. Ülkemizda yaşanan yangın felaketleriyle birlikte bir kez daha doğanın, ormanların değerinin anlaşıldığı şu günlerde sizler için en iyi orman filmlerini derledik. 


İz Bırakma 

Bir baba ve kızının şehir hayatından uzaklaşıp, şehirde bulunan bir ormana yerleşmelerini konu alan duygusal ve güzel bir filmdir. Baba kızı, bir hata yapmasını üzerine ormandaki yetkililer tarafından yerleri bulunacaktır. Bulunmamak için arkalarında hiç iz bırakmadan yeni bir ev bulmaları gerekecektir.

Ayna 

Rus yapımı olan filmde çocukluk hatıraları, güncel olaylar ve bu güncel olaylar için yazılmış şiirler ile birleşen bir otobiyografik film izleyicilerini bekliyor. Yönetmen Tarkovski’nin kendi hayatını ele aldığı oldukça güzel bir filmdir.

Vahşiler Firarda

Yeni Zelanda’nın kırsal kesiminde yaşamakta olan Hector ile Bella kentteki sorunlu çocuk olan Ricky için koruyucu ailelik yaparlar. Her şeyin gayet yolunda gittiğini düşünürlerken Bella’nın aniden ölmesi Hector ve Ricky’nin hayatını alt üst edecektir.

Kaptan Fantastik 

ABD’nin Kuzeybatı Pasifikteki ormanlarında 6 çocuğuyla birlikte yaşayan Ben Cash medeniyetten uzak hayat yaşar. Ben çocuklarını hem entelektüel hem de fiziksel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat eşi Leslie’nin ölmesi ormandaki düzeni bozar.

Hayatımın Yolculuğu 

İngiltere’de iki sene geçiren Bill Bryso eski arkadaşlarından birini arar. 30 senedir Bill uzun bir yürüyüşe çıkmamıştır. Fakat yolculuk için araştıra yaptığında yolculuğun 5 ay süreceği ve binlerce kilometre olan yolu tek başına yaşlı hali ile yürüyeceğini anlar fakat bunu yapmak ister.

Okja 

İzleyenlerin kalplerini yumuşatıp içini sıcacık yapacak olan bu filmde genetiğiyle oynanmış süper domuzları yetiştiren küçük bir kız hakkındadır. 10 sene boyunca Mirando amcasıyla birlikte Okja isimli domuzu büyütürler, fakat bir gün şirket domuzu alçaktır.

Sils Maria: Ve Perde 

Sahne sanatçısı olarak çalışan Maria kariyerinde elde ettiği başarıyı olgun lezbiyen bir kadının genç partneri rolünü oynayarak kazanmıştır. Yılların ardından bu defa aynı oyunda orta yaşlı olan bir aşığı oynayacaktır. Oyunda kendi gençliğine benzettiği Jo Ann ile tanışır ve Alplere giderler.

Yeni Hayat 

FedEx isimli ünlü şirketin sistem analiz uzmanı olarak çalışan Chuck Nolan şirketiyle olan bazı sorunların çözümü için seyahatler yapar. Uzun süreli ilişkisinin olmasına rağmen evlenmek için fırsat dahi bulamamıştır. Bir gün bir yolculukta uçak düşer.

Yorumlar (0)