Metin Akdülger: "Oyun demek benim için dürüstlük gerçeklik demek"

ÖZEL HABER 15.09.2022, 16:43
Metin Akdülger: "Oyun demek benim için dürüstlük gerçeklik demek"

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti. Tek tek röpoartaj veren oyunculardan Metin Akdülger sorulara samimiyetle yanıt verdi. 

1. Disney+’ın ilk yerli projelerinden birinde yer alıyorsunuz. Hepimizin çocukluğuna değinen bu platformda olmak ne hissettiriyor?

Son yıllarda ülkemizde giderek hareketlenen dijital mecraların artması bizim için çok sevindirici. Disney ise hepimizin büyürken yanımızda olan birçok hikayenin ve kahramanın geldiği yer. Kavuşmak ümidiyle diyorum.

2. Sosyal medyadaki ilişkileri nasıl değerlendiriyorsun ve sizin sosyal medya ile aranız nasıl?

Sosyal medya tüm Dünya için iletişimi ve ilişkileri sonsuza kadar değiştirdi. İş yapma şeklimiz ve hatta şu an yaptığımız röportaj bile derginin sayfalarından çok sosyal medya üzerinden okunacak. Ben sosyal medyanın tekinsiz ve anonim ortamını biraz ürkütücü bulsam dahi kendimi ifade etmeye çalışıyorum diyebilirim.

3. Son yıllarda dijital her zaman hayatımızın içinde ilişkilerde de bunun bir etken olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kaçınılmaz bir durum olarak değerlendiriyorum.

4. Dizinin ilerleyen noktalarında Kenan’ın geçmişinden gelen korkularıyla yüzleştiği anları izleyeceğiz. Sizin de farklı sebeplerden dolayı yüzleşmek durumunda kaldığınız ya da üstüne gittiğiniz korkularınız var mı? Siz nasıl bir yol izlersiniz?

Öncelikle bu tatlı spoilerınız beni biraz gerdi, bunu belirteyim. Korkularla yüzleşmek birçok hikayede karşımıza çıkan bir tema. Sanırım her insanın kendi serüveninin bir parçası bu durum.

5. Geçmişte bir olayı öğrenmek veya gün yüzüne çıkarmak için bu tarz oyunlar yaptığınız oldu mu?

Bu tarz oyunlar yapmadım ama meslek olarak öğrenmek, paylaşmak, özgürleşmek için oyunlar oynuyorum. Oyun demek benim için dürüstlük ve özde yatan gerçeklikle oynamak, özgürce kendini ifade edebilmek demek. Oyunlarda buluşalım efendim.

Yorumlar (0)