Nejat İşler: "Mehmet Eroğlu'nun alter egosuyum"

ÖZEL HABER 05.04.2023, 11:13 06.04.2023, 15:22
Nejat İşler: "Mehmet Eroğlu'nun alter egosuyum"

En son "İyi Adamın 10 Günü" filmiyle Netflix'te izleyiciyle buluşan ve şu sıralar Aile dizisiyle ekranda olan Nejat İşler Mehmet Demirkol'un YouTube programı Socrates'e konuk oldu. 

Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, projelerinde kendisinene yakın karakterleri seçip seçmediği sorusuna "Kendime uzak bir rol bile olsa gelen, ben kendime yakınlaştırıyorum. Evcilleştirme gibi bir numaram var galiba." dedi.  

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan ve Uluç Bayraktar imzalı "İyi Adamın 10 Günü'nü" filmini neden kabul ettiğinden bahseden İşler " Mehmet Eroğlu’nun romanından uyarlanan 9.75 filminde yine Uluç Bayraktar'la birlikte çalışmıştık ve böyle devem etti dedi. Üçleme olan filmin 2.'sinin hazır olduğunu 3. film için mayıs ayında sete çıkacaklarını söyleyen Nejat işler, Mehmet Eroğlu ve Uluç Bayraktar'la aralarında geçen espriden bahsetti ve "Aramızda şaka yapıyorum, ben Mehmet Eroğlu'nun alter egosuyum diye" dedi.

Ay Yapım’ın yapımını üstlendiği Nejat İşler ve Uluç Bayraktar’ı Netflix’te ilk kez buluşturan üçlemenin birinci filmi İyi Adamın 10 Günü Netflix’te en çok izlenene arasında yerini almayı başarmıştı. 

Yorumlar (0)