Netflix'e girip hangi filmi izlesem mi diyorsun?

ÖZEL HABER 16.01.2021, 11:12 16.01.2021, 11:39
Netflix'e girip hangi filmi izlesem mi diyorsun?

Hafta sonunu evde geçirmek dışında başka şansımızın olmadığı şu günlerde yapılacaklar arasında film izlemek olmazsa olmazlardan.

Biz de ekran başında işinizi kolaylaştırmak için ünlü film sitesi Rotten Tomatoes’taki eleştirmenlerin seçtiği en iyi Netflix filmlerini sizler için derledik.

İşte alışılmışın dışında Netflix önerileri:

10- İstilacı Zim: Karanlık Tehdit

Zim, Dünya'nın uzaylılar tarafından istila edilmesi planının yeni aşaması için ortaya çıktığında baş düşmanı Dib Membran, onun maskesini düşürmek için kolları sıvar.

9- Genç Suçlular

Her zaman düşüncesizce hareket eden iki İrlandalı genç, bisiklet çalıp gittikleri sahilde kaçakçıların alabora olan gemisinden düşen bir balya kokain bulur.

8- Creep 2

Bir video sanatçısı sansasyonel işi için mükemmel bir karakter bulur, ama hayallerinin öznesi çok geçmeden karanlık yanını ortaya çıkarır.

7- Mercury 13

1961'de, yetenekli kadın pilotlar astronot olmak için sıkı testlerden geçer. Ancak uzay yolculuğu için sadece erkekler seçilince kadınların kenara çekilmesi istenir.

6- Mercan Peşinde

Dünyanın farklı yerlerindeki dalgıçlar, bilim insanları ve fotoğrafçılar, resiflerin yok oluşunu belgelemek üzere epik bir su altı mücadelesi başlatıyor.

5- Mr. Roosevelt

Başarısız komedyen, hasta kedisini görmek ve karmaşık geçmişiyle yüzleşmek için Austin, Texas'a geri döner. Üstelik eski sevgilisi ve onun yeni kız arkadaşı ile kalır.

4- Güçlü Ada

Yönetmen Yance Ford'un erkek kardeşinin öldürülmesini araştıran bu Oscar adayı belgeselde aile, keder ve ırksal adaletsizlik konuları bir arada işleniyor.

3- Shirkers

1992'de Sandi Tan ve arkadaşları Singapur sokaklarında tuhaf bir film çeker. Ancak görüntülerin ortadan kaybolmasının ardından Sandi, sorularına yanıt bulmaya çalışır.

2- Crip Camp: Engelli Devrimi

Çığır açan bir yaz kampının cesaretlendirdiği bir grup engelli genç, daha eşit bir dünyanın kapılarını açacak bir hareketin oluşturulmasına yardım eder.

1- Knock Down The House

2018 Kongre seçimlerinde büyük kaynaklara sahip siyasetçilere kafa tutan Alexandria Ocasio-Cortez ve diğer üç kararlı kadının yaşadıklarına yakından bakın.

Yorumlar (0)