Oya Doğan, 2. TAYF Kısa Film Festivali'nde

ÖZEL HABER 22.04.2023, 23:03 23.04.2023, 00:46
Oya Doğan, 2. TAYF Kısa Film Festivali'nde

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkılarıyla, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali, 24-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde düzenlenecek.

Festivalde, toplamda 52 kısa film gösterime sunulacak. Ayrıca üniversitesinin fuaye alanında da sinema sektöründen duayen isimlerim katılacağı endüstriyel sinema söyleşileri gerçekleşecek. Doç. Dr. Nagihan Çakar’ın direktörlüğünde gerçekleştirilecek olan 2. TAYF Uluslararası Kısa Film Festivali’nin program koordinatörlüğünü ise, gazeteci ve sunucu Deniz Ali Tatar üstleniyor.

Diziler ve filmler üzerine söyleşi

Festival kapsamında ayrıca, sinema sektörünün deneyimli isimleriyle söyleşiler yapılacak. Nişantaşı Üniversitesi’ne bağlı Neotech Campus’ta yer alan fuaye alanında gerçekleşecek olan söyleşiler kapsamında; yönetmenlik, yapımcılık, oyunculuk, sanat yönetmenliği, görüntü yönetmenliği ve senaryo yazımı üzerine katılımcılar, sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek. Gazeteci, Yazar ve Dizi Doktoru Oya Doğan festivalin ilk günü (yarın) saat 17.30'da Deniz Ali Tatar'la "Dizileri ve Filmleri Tartışmak" başlıklı söyleşi de bir araya gelecek. 

Yorumlar (0)