Ufuk Bayraktar hakkında çıkan haberi yalanladı!

ÖZEL HABER 28.09.2023, 16:09 30.09.2023, 12:11
Ufuk Bayraktar hakkında çıkan haberi yalanladı!

İstanbul'da Beyoğlu Cihangir Mahallesi'nde oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı düzenlendi yönünde çıkan haberlere oyuncudan yanıt geldi. 

Bayraktar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bugün çıkan haberlerle alakalı kamuoyuna duyuru. Bugün Firuzağa Meydanında çıkan silahlı çatışma ile alakalı haber sitelerinde yer alan “ Ufuk Bayraktar’ın kafesinde veya kafesine silahlı saldırı “ haberi tamamen haberi büyütmek için adımın kullanıldığı bir haberdir.



Bu açıklamayı sevenlerimizi rahatlatmak adına yapma zorunluluğu duymuş bulunmaktayım. Cihangir Firuzağa camii altındaki yanyana bitişik halde bulunan üç kafeden birisi tarafıma aittir . Kafeler tam Firuzağa meydanda bulunmaktadır. Bu sabah Firuzağa meydanında gerçekleşen ve bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan iki kişinin birbiriyle girdiği silahlı çatışması sonucu malesef seken kurşunlardan iki tanesi o anda kafede oturan 2 müşteriyi de yaralamıştır . Yaralanan müşteriler hastanede tedavi altına alınmışlardır . Olayın bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur . Kamuoyuna duyurulur .

Yorumlar (0)