"Zamanımı aynaya bakarak geçirmiyorum"

ÖZEL HABER 15.10.2020, 14:47 16.10.2020, 11:06
"Zamanımı aynaya bakarak geçirmiyorum"

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Can Yaman'ın yarattığı rüzgar dinmek bilmiyor. Ülkenin en çok izlenen talk show programı Verissimo'da Silvia Toffanin’in konuğu olan Yaman bu kez de İtalya'nın ünlü magazin dergisi "Chi"nin kapağını süsledi. 

"Tüm sırlarımı açıklıyorum" başlığıyla kapağa taşınan ünlü oyuncu verdiği röportajda "Sakin ve sorumluluk sahibi bir çocuktum. Varlıklı olmayan fakat değerlerle dolu bir aileden geliyorum. Hayatımızda iniş çıkışlar yaşadık ve sahip olduğumuz az şey bugün hâlâ mutluluğumu temsil ediyor" ifadelerini kullandı. 

Oyuncu ayrıca ""Başkaları bana güzelliğimden bahsetmeseydi, bunu hatırlamazdım bile çünkü zamanımı aynaya bakarak geçirmiyorum ama kesin olan bir şey var ki kendimi diğerlerinin beni gördüğü gibi güzel görmüyorum. Hayatım, yüzeysellik değil bağlılık etrafında dönüyor" dedi. 

Evlilikle ilgili; "Yakında 31 yaşıma gireceğim ve bana sık sık gelecekte evlenip çocuk sahibi olup olmayacağımı soruyorlar ama bu istediğim veya öngörebileceğim bir şey değil" diyen oyuncu hayranlarına dair ise "Hayranlarım benim neşem ve beni en mutlu eden şey. Sadece ünlü olduğum için değil, bunun ardında daha fazlası olduğunu anladıkları için buradalar. Başarımın temelinin bu olduğuna inanıyorum, yeteneğin yanı sıra onlarla hiçbir zaman eksik olmayan iletişim de var" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)