20 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

SİNEMA 20.09.2021, 14:58 24.09.2021, 16:51
20 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

Eylül ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 20 Eylül haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Korku Kapanı: Başlangıç (Wrong Turn), İyi Olan Kazansın (War With Grandpa), Ölümcül Snowboard (Let It Snow), Louvre Müzesi'nde Bir Gece: Leonardo da Vinci (A Night at the Louvre: Leonardo da Vinci), Kolej Rüyası: Lise Günlükleri ve Âkif vizyonda sinemaseverlerle buluşacak.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 20 Eylül haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan korkuya, komediden gerilime, biyografiden belgesele kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 20 Eylül haftası sinemaseverler farklı türden filmlerle farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Korku Kapanı: Başlangıç (Wrong Turn), İyi Olan Kazansın (War With Grandpa), Ölümcül Snowboard (Let It Snow), Louvre Müzesi'nde Bir Gece: Leonardo da Vinci (A Night at the Louvre: Leonardo da Vinci), Kolej Rüyası: Lise Günlükleri ve Âkif filmlerinin vizyonda olacağı 20 Eylül haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

Öne çıkan filmler

İstiklâl Marşı'nın yazılış serüveni anlatan Âkif, Sadullah Şentürk yönetmenliğinde beyaz perdeye geliyor. Biyografi tarzında seyircilerle buluşacak filmin senaryosu Mehmet Âkif Ersoy’un ailesinin verdiği muvafakatname ve Sebilürreşad Dergisi’nin katkısıyla oluşturulmuş durumda.

Robert De Niro başrollüğünde vizona gelecek İyi Olan Kazansın (War With Grandpa), tam bir aile komedisi. Filmde, eşini kaybettikten sonra kızının evine taşıyan Ed ile evlerinin düzenin değişmesinden hoşlanmayan torunu Peter arasındaki tatlı sert çekişmeyi anlatılıyor.

Korku filmi tutkunlarını sinemaya çekecek Korku Kapanı: Başlangıç (Wrong Turn), izleyicileri koltuklarına çivileyecek. Film, Apalaş Patikası'nda yürüyüşe çıkan bir grup arkadaşın, asırlardır bu topraklarda izole bir şekilde yaşayan bir halkla karşılaşmaları sonrası gelişenleri konu ediniyor.

Belgesel türünde izleyicilerin beğenisine sunulacak Louvre Müzesi'nde Bir Gece: Leonardo da Vinci (A Night at the Louvre: Leonardo da Vinci) filminin yönetmen koltuğunda Fransız yönetmen Pierre-Hubert Martin oturuyor. Film, Leonardo Da Vinci sergisini yakından izleme fırsatı sunuyor. Leonardo Da Vinci'nin en güzel eserlerinin incelendiği belgeselde, usta sanatçının resmi nasıl her türlü etkinliğin üzerine koyduğu gözler önüne seriliyor.

Kolej Rüyası: Lise Günlükleri, Can Sarcan yönetmenliğinde çekilen yerli bir komedi filmi. Lise macerasının konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Halil Söyletmez, Barbaros Dikmen, Özüm Çakır, Kaan Yılmaz, Doğa Konakoğlu, Özkan Sağın gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)