30 Ağustos haftası vizyonun öne çıkanları

SİNEMA 30.08.2021, 12:09 30.08.2021, 16:50
30 Ağustos haftası vizyonun öne çıkanları

Ağustos ayında yerli ve yabancı birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 30 Ağustos haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Luka (Luca), Tomris (Tomiris), Habis (Malignant) ve Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ve Sekiz filmleri beyaz perdede sinemaseverleri bekliyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 30 Ağustos haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerle buluşturuyor. Aksiyondan korkuya, maceradan gerilime, bilim kurgudan animasyona kadar pek çok filmin vizyonda olacağı 30 Ağustos haftası sinemaseverler, beyaz perdede farklı filmlerin büyülü dünyasına kapılacak. Luka (Luca), Tomris (Tomiris), Habis (Malignant) ve Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ve Sekiz filmlerinin vizyonda olacağı 30 Ağustos haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

30 Ağustos haftası Cinemaximum vizyon filmleri

Tarihi film tutkunları beyaz perdeye çekecek Tomris (Tomiris), Türk tarihinin ilk kadın hükümdarı olan kabul edilen Tomris Hatun'un hikâyesini anlatıyor. Kazakistan yapımı olan film, M.Ö 6. yüzyılda, kocasının ölümüyle tahta geçmek zorunda kalan Tomris Hatun’un askeri dehası, kıvrak zekası, taktiksel ve politik becerileriyle dağılmakta olan İskit-Saka İmparatorluğu’nu yeniden Orta Asya’nın hakimi yapması konu ediniyor.

Korku filmi sevenleri koltuklarına çivileyecek Habis (Malignant), Korku Seansı/Conjuring evreninin yaratıcısı James Wan’ın son filmi. Maddie Hasson, Annabelle Wallis, George Young’un başrollerini paylaştığı filmde, Madison karakterinin şok edici cinayet görüleriyle paralize olması konu ediniyor. Çektiği bu azap, uyanıkken gördüğü bu rüyaların gerçek cinayetlere ait olduğunu fark ettiğinde daha da korkunçlaşıyor.

Yerli film seven sinemaseverlerin tercihi olacak Sekiz, Buğra Kekik’in yönetmen koltuğunda oturduğu bir suç/gizem filmi. Turgay Tanülkü ve Reha Özcan gibi tecrübeli isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran film, yıllar önce bir avukat tarafından üzeri kapatılan bir kazaya neden olan bir şarkıcının yaşadıklarını konu ediniyor.

Walt Disney yapımı macera ve aksiyon türündeki Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediniyor. Babası ölümsüz bir büyücü olan Shang-Chi, suikastçı olmak üzere eğitiliyor ve kendini simya ve insanüstü güçlerle geliştiriyor. Sonrasında bu güçlerini babasının imparatorluğunu yıkmak üzere kullanması filmde anlatılıyor.

Çocukları ve animasyon tutkunlarını da düşünen Cinemaximum, Luka (Luca) filmiyle herkesi keyifli bir yolculuğa çıkartıyor. Pixar yapımı filmde, bir İtalyan sahil kasabasında, kendisine kıyasla daha maceracı olan arkadaşı Alberto'ya uyarak yaşadıkları denizden çıkıp insan hayatının renklerini keşfeden deniz canavarı Luca'nın hikâyesini anlatılıyor.

Yorumlar (0)