Ahmet Kural ve Ecem Erkek mikrofon başına geçti

SİNEMA 16.09.2022, 12:05 16.09.2022, 15:21
Ahmet Kural ve Ecem Erkek mikrofon başına geçti

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; yeni sinema sezonunun şimdiden en çok konuşulmaya başlanan komedisi ‘Müjdemi İsterim’den ilk görüntüler yayınlandı. Filmin yıldızları Ahmet Kural ve Ecem Erkek’, Müjdemi İsterim için mikrofon başına geçti ve  ‘Sigarası Yaldızlı’ isimli şarkıyı seslendirdi. ‘Sigarası Yaldızlı’ için stüdyo kayıtları ve filmden görüntülerinden kurgulanan video klip paylaşıldı.

18 Kasım’da vizyona girecek ‘Müjdemi İsterim’e özel olarak hazırlanan ‘Sigarası Yaldızlı’ yorumunun sözleri Cem Yüce imzası taşırken bestesi Abdullah Yüce’ye, düzenlemesi Saki Çimen’e mix&master ise Genco Kulaksız’a ait. Dillere pelesenk olacak şarkının klibinde Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in birbirinden eğlenceli halleri filme dair ilk ipuçlarını verdi. 

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Onur Kaya’nın kaleme aldığı neşe dolu komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’, 18 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür, İlker Aksum gibi yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı film seyirciyi kahkahaya doyuracak.

Gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olacak ‘Müjdemi İsterim’, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak.

‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da sinemalarda.

Yorumlar (0)