Animasyon komedi "Addams Ailesi" dönüyor

SİNEMA 10.11.2021, 15:07 10.11.2021, 15:15
Animasyon komedi "Addams Ailesi" dönüyor

Herkesin favorisi olan ürkütücü aile, animasyon komedinin yeni devam filmi Addams Ailesi 2 ile geri dönüyor. Yeni filmde Morticia ile Gomez’i, çocukların büyüdüğü, aile yemeklerini ektikleri ve “çığlık süresi”ni tümüyle kullandıkları için çılgına dönmüş bir halde buluyoruz.

Aralarındaki bağı yeniden kurmak için Wednesday, Pugsley, Fester amca ve ekibi perili karavanlarına doldurup son bir sefil aile tatili için yola düşüyorlar. Amerika’nın diğer ucuna doğru çıktıkları macera, onları kendi ortamlarından çıkarıyor ve ikonik kuzenleri ITT ile acayip yeni karakterlerle komik çatışmalara sokuyor. Yanlış giden ne olabilir ki?

KARAKTERLER
Gomez: Gururlu baba Gomez Addams, karısını müsrifçe sevmek ve çocuklarının hatalarına çoğu zaman gerçek anlamda boyun eğmek için aşar. Gomez, neşeli, karizmatik ve son derece iyimserdir. Çocuklarının çevirdiği dolaplar ne kadar korkunç olursa olsun ailesini sever en güneşli günlerde bile yüzünde bir gülümse vardır.

Fester Amca: Herkesin tuhaf bir amcası vardır. Addams Ailesi için bu kişi Gomez’in erkek kardeşi Fester’dır. Fester amca iyi huylu, tuhaf biridir. Sıra dışı alışkanlıkları gittiği her yerde kargaşa yaratır. Değerinden daha çok sorun olabilir ama o aileden biri!

Wednesday: Addams ailesinin alaycı ruhu Wednesday, gıcık, küçük kardeşine zeki ve sıra dışı yollarla işkence etmek için yaşar. Pugsley’e işkence etmediği zamanlarda vaktini oyuncak bebeklerinin kafalarını kopararak ve evcil ahtapotu Socrates’e bakarak geçirir. Wednesday, yaşından çok akıllı, cesur ve küstahtır ve ailesini, hatta Pugsley’i bile korumak için gereken her şeyi yapar.

Morticia: Yılın annesi olan Morticia, Addams Ailesi’nin sakin ve kendine hakim merkezi, herkesi bir arada tutan yapıştırıcıdır. Birçok şeyin kaçmasına izin verir ama hiçbir numarayı kaçırmaz. Özellikle de biri ailesi için geliyorsa!

Şey: Bedensiz bir el olan Şey, sevilen bir evcil hayvanla şoför ve kişisel asistan arasında bir şeydir. Çok iyi huylu ve doğal olarak ustadır. Şey, sadece bir el olduğu için konuşmasa bile şaşırtıcı bir şekilde gevezedir.

Lurch: Lurch, Addams Ailesi’ne derinden bağlıdır. Özellikle de uşak görevlerinin yanı sıra bir tür bakıcı gibi olduğu çocuklara. Az konuşan bu uzun dev, görünüşte ürkütücü olabilir ama orgu tarzla ve zarif bir şekilde çalar.

Pugsley: Pugsley, aşırı hız yapan, tehditkar bir ön ergendir. Yollardaki tehlike işaretlerini çalmayı, mii hazineleri havaya uçurmayı ve tahrip edici işlerini babasının üstünde denemeyi sever.

Kuzen ITT: Her zaman ikonik siyah gözlükler ve melon şarkısıyla görülen Kuzen ITT’in karmaşık bir yürüyüşü vardır. Tiz sesli konuşmaları bizler tarafından anlaşılmasa da Addams Ailesi her şeyi anlar. Addams Ailesi’nin kesinlikle bildiği bir şey de Kuzen ITT’nin gittiği her yere eğlence götürdüğüdür.

Yorumlar (0)