Atlas 1948, sanatseverlere sanatla dolu bir ay vadediyor

SİNEMA 03.02.2022, 17:20
Atlas 1948, sanatseverlere sanatla dolu bir ay vadediyor

Atlas 1948’de, “MUBI Ocak En Çok İzlenenler Seçkisi”, “Bana Ellerini Ver: Bir Romantik Film Seçkisi” ve Atlas 1948 sahnesindeki “Android” oyunu ile Şubat ayı dopdolu geçecek.

MUBI Ocak En Çok İzlenenler Seçkisi

Beyoğlu Kültür Yolu’nun merkezinde yer alan ve yenilenen dijital alt yapısı ile film festivalleri, gala, ülke sinemaları ve vizyon filmlerinin yanı sıra sahne sanatları ve konserlere de ev sahipliği yapan Atlas 1948 Sineması ile “art house” film seçkileriyle sinema dünyasının lider dijital platformu MUBI beyazperde iş birliği devam ediyor.

Atlas 1948 Sineması, Ocak ayının MUBI’de en çok izlenen filmleri “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, “Julieta” ve “Körkütük”ü 4, 5 ve 6 Şubat tarihlerinde, dev perdede izleyebilme fırsatı sunuyor. MUBI iş birliği kapsamında, “Ocak En Çok İzlenenler Seçkisi” Atlas 1948’in tarihi dokusunda seyirci ile buluşacak.

Bana Ellerini Ver: Bir Romantik Film Seçkisi

Atlas 1948 perdesinde, aşıklar ayı Şubat’a özel bir seçki daha sanatseverlerle buluşuyor. “Bana Ellerini Ver: Bir Romantik Film Seçkisi”nde; “Aşk Zamanı”, “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku” ve “Amelie” filmleri, 11-12-13 Şubat tarihinde Atlas 1948’de izlenebilecek.

Atlas 1948 Sahnesi

23 Şubat 2022 Çarşamba günü ise, Atlas 1948 sahnesinde Esra Pamukçu Bozkurt yönetiminde “Android” oyunu seyirci ile buluşacak. Uzun süren bir ilişki ve ani bir ayrılığın ardından teselliyi Android kadın robot Venüs’e tutunmakta bulan Barış’ın komik ve beklenmedik hikâyesini konu olan oyun “Android” ünlü Hırvat yazar Miro Gavran’ın 2012 yılında Zagreb’de Dünya prömiyerini yapmasının ardından pek çok ülkede sahnelenerek büyük beğeni toplamıştı.

. UV-C özel steril iklimlendirme sistemi ile pandemi koşulları gözetilerek temiz hava ile çalışacak şekilde uygulandı.

Yorumlar (0)