Bahçe Sineması’nda film gösterimleri başlıyor!

SİNEMA 23.07.2022, 10:15 23.07.2022, 14:59
Bahçe Sineması’nda film gösterimleri başlıyor!

Sinemaseverler sıcak yaz akşamlarında açıkhavada film izlemenin tadını, şehrin merkezinde İstanbullulara huzurlu ve samimi bir ortam sunan KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de çıkaracak. Türk Tuborg A.Ş.'nin katkılarıyla çeşit çeşit lezzetli yiyecek ve içecek alternatiflerinin de bulunduğu sinema geceleri her hafta Salı akşamı gerçekleşecek.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın gösterimleri 26 Temmuz Salı akşamı Austin Butler ve Oscar ödüllü Tom Hanks’in başrollerini paylaştığı, Oscar adayı film yapımcısı Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley’in hayatını ve müziğini araştırarak konu alan, epik bir sinema gösterisi olarak karşımıza çıkan “Elvis” filmiyle başlayacak.

Gerçek bir sinematik drama olan film, esrarengiz menajeri Albay Tom Parker (Hanks) ile sıradışı ilişkisi üzerinden Elvis Presley’in (Butler) hayatını ve müziğini konu alıyor. Hikâye, Amerika’da gelişen kültürel manzara ve masumiyetin kaybolmaya başladığı zeminde, Presley’in şöhrete yükselişinden, benzeri görülmemiş bir yıldıza dönüştüğü 20 yılı aşkın sürede, Presley ve Butler’ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seriyor. Bu yolculuğun merkezinde Elvis’in hayatındaki en önemli ve etkili insanlardan biri olan Priscilla Presley (Olivia DeJonge) de yer alıyor.

Türkiye’de ve dünyada dikkat çeken yapımları bir araya getiren seçkide “After: Ayrılık”, “Stardust”, “Top Gun: Maverick”, “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları”, “Mustang” ve “Bir Tutam Açlık” gibi filmler seyirciyle buluşacak. KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması her hafta Salı akşamı URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşecek. Kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Yorumlar (0)