Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 22.06.2022, 15:51
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Biyografiden komediye, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Elvis, Siyah Telefon (The Black Phone), Gizemli Köy, Çılgın Kuşlar (Crazy Birds), Yumrukları Gevşetmek (Unclenching the Fists)  ve Sünnet Çocuğu filmlerinin vizyona gireceği 24 Haziran Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

24 Haziran Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Romeo Juliet ve Muhteşem Gastly filmlerinin yönetmeni Baz Luhrmann’ın yönetmenliğini yaptığı Elvis, müziğin efsane ismi Elvis Presley’nin hayatını konu ediniyor. Austin Butler’ın Elvis Presley’e can vereceği filmde, Tom Hanks ve Olivia Dejonge gibi ünlü isimler de rol alıyor. Presley ve menajeri Albay Tom Parker'ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seren film, Elvis Presley’in müziğinin gelişimini ve nasıl bir ikona dönüştüğünü anlatıyor.

Korku filmi tutkunlarının beğenisini kazanacak Siyah Telefon (The Black Phone), çocukları hedef alan bir seri katil tarafından kaçırılıp ses geçirmez bir bodrumda tutulan 13 yaşındaki Finney'nin, odada yer alan ve bağlantısı bulunmayan siyah telefon aracılığıyla katilin önceki mağdurlarıyla iletişime geçmesi sonrası yaşananları konu ediniyor.

Senaryosunu Volkan Akişli’nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Özcan Yiğit’in oturduğu Gizemli Köy, izleyicilere 71 dakikalık bir korku serüveni yaşatıyor. Film, Murat ve Ceyda’nın treni kaçırmalarıyla misafir oldukları Gizemli Köy’de yaşadıkları kabus dolu serüveni konu ediniyor. 

Komedi tutkunlarını sinemaya çekecek Sünnet Çocuğu; Aydemir Akbaş, Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan ve Özgür Aksoy oyuncu kadrosuyla vizyona giriyor. Film, at yarışı ve kumar sebebiyle aldığı borçları ödeyemeyen Sami'nin hikâyesini anlatıyor.

Animasyon tutkunları ve çocukların ilgisini çekecek Çılgın Kuşlar (Crazy Birds), ilkbaharda Fernville'de orman hayvanları arasında bir gelenek hâline gelmiş olan şarkı yarışmasını konu ediniyor.

Kira Kovalenko yönetmenliğinde vizyona girecek dram filmi Yumrukları Gevşetmek (Unclenching the Fists), Kuzey Osetya’daki eski bir maden kasabasında yaşayan genç bir kadının reddettiği, ancak bir o kadar da sevdiği ailesinin boğucu hakimiyetinden kaçmak için mücadele etmesini konu ediniyor.

Yorumlar (0)